Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Παρουσιάστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε

Επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο θέλει να παίξουν οι παίχτες του Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά όπως είπε ο τεχνικός του “τριφυλλιού” Χενκ Τεν Κάτε κατά την επίσημη παρουσίαση του από τους “πράσινους”.
Ο Ολλανδός προπονητής, Χενκ Τεν Κάτε, που παρουσιάστηκε σήμερα επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δήλωσε ότι στόχος του είναι να κάνει τους παίκτες της ομάδας του να παίξουν επιθετικό κι ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Ολλανδός τεχνικός ήταν μετρημένος στα λόγια του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: “Στόχος μας είναι να παίξουμε επιθετικό κι ελκυστικό ποδόσφαιρο, να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, να ξαναγεμίσουμε το γήπεδο. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα το πετύχουμε, αλλά στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα”.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Πήραμε ένα προπονητή νικητή, μαχητή και ελπίζουμε του χρόνου να γίνει ένα καθαρό πρωτάθλημα, χωρίς παράγκες και τέτοιες ιστορίες”.

Παναθηναϊκός: Αφιέρωμα με εκατοντάδες βίντεο του Youtube

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους, ο επικεφαλής της εταιρείας επεσήμανε: “Την καλύτερη ομάδα, τον καλύτερο προπονητή, τους καλύτερους παίκτες να έχεις, αν δεν παίζεται στα ίσια το πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να κερδίζεις. Από εδώ και στο εξής, η νέα διοίκηση θα προστατεύει τα συμφέροντα της ομάδας. Όποιος προσπαθήσει να βάλει τρικλοποδιές και υπόγειες διαδρομές, θα με βρει μπροστά του”.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *