Αθλητικά

Όλα μηδέν στο Τρίπολη-Ξάνθη

Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση της Τρίπολης, μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Φιλομένο στο 69′, το οποίο απέκρουσε ο Γκσπούρνινγκ.

Η ομάδα του Καρβαλιάλ δεν κατάφερε να “γευτεί” την χαρά της νίκης στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, ενώ η Ξάνθη διατήρησε το αήττητο εκτός έδρας (δύο νίκες μία ισοπαλία), ενώ η σημερινή ήταν η πρώτη για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου μετά και την 5η αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τα ηνία του αγώνα και δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ. Δύο σουτ του Ζεάν Κάρλος, στο 7′ και στο 44′, πέρασαν λίγο έξω από τα δοκάρια, ενώ ενδιάμεσα ο Γκσπούρνινγκ είχε εξουδετερώσει τις κεφαλιές των Ντουαλά (22′) και Φιλομένο (36′). Οι ακρίτες προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο να απειλήσουν με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με την πρώτη καλή φάση της Ξάνθης, όμως το μακρινό σουτ του Ντοριβάλ στο 48′ πέρασε μόλις άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Αστέρας “άγγιξε” το γκολ, όμως το οριζόντιο δοκάρι “σταμάτησε” το δυνατό σουτ του Φιλομένο. Στο 59′ ο Αμπάρης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα στο σουτ του Παπαδημητρίου, αλλά ο Ντοριβάλ δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Κάπως έτσι φτάσαμε στο 68ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Παμπορίδης καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, σε χέρι του Τζιωρτζιόπουλου μέσα στη μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φιλομένο ένα λεπτό αργότερα, αλλά ο Γκσπούρνινγκ απέκρουσε και κράτησε το 0-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Μαρσελάο – Κιντάνα, Τζιωρτζιόπουλος
Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Αστέρας Τρίπολης (Κάρλος Καρβαλιάλ): Αμπάρης, Φλάβιο, Ζορζίνιο (65΄ Καμπούροφ), Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Μπαστία, Κανακούδης, Ντουαλά, Τσέζαρεκ (46΄ Ζαϊρί), Ζεάν Κάρλος, Φιλομένο
Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Τζιωρτζιόπουλος, Ζουέλα, Κιντάνα (90΄+ Λαμπριάκος), Γκρζέλακ (76΄ Ριζογιάννης), Ταϊντέρ, Αγκάλι, Κωστούλας, Βάλλας, Ντοριβάλ (60΄ Πόι)

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *