Αθλητικά

Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ 3-1 (videos)

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ με το εξαιρετικό γκολ του Μέσι, αλλά ισοφαρίστηκαν από το αυτογκόλ του Μπουσκέτς στο 53′.

Τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Ρόμπιν φαν Πέρσι για τους Άγγλους οι οποίοι δεν άντεξαν με 10 παίκτες και “λύγισαν” από τα γκολ των Τσάβι στο 69′ και Μέσι ξανά με πέναλτι στο 71′.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’barcelona arsenal’  resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Η “Μπάρτσα” πέρασε στους “8” τους Ευρώπης για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώ ο Λιονέλ Μέσι με αυτά τα 2 γκολ έφτασε στα 8 φέτος στην διοργάνωση και πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς, αφήνοντας στην 2η θέση τους Ετο’ό, Ανελκά και Μάριο Γκόμεζ με 7…[http://www.sport24.gr]

Την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στους 8 του Champions League πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα επικράτησαν με 3-1 της Αρσεναλ στο Καμπ Νου και ανέτρεψαν το 1-2 του Λονδίνου, παίρνοντας μία μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ άγγιξε το όνειρο, όταν ισοφάρισε σε 1-1 στο 53`, αλλά λύγισε μετά και την τραβηγμένη αποβολή του Φαν Πέρσι στο 56ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με κεντρικό αμυντικό δίδυμο… ανάγκης τους Μπουσκέτς και Αμπιντάλ παρέταξε την ομάδα του ο Πεπ Γκουαρντιόλα, εξαιτίας των απουσιών του τραυματία Πουγιόλ και του τιμωρημένου Πικέ, ενώ Φάμπρεγκας και Φαν Πέρσι ξεκίνησαν κανονικά για τους φιλοξενούμενους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=89226#ixzz1G55Dba5F

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *