ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέος, ταχύτερος, απλούστερος Chrome 10 εδώ και τώρα!

Αν θέλεις εδώ και τώρα να μετατρέψεις τον αγαπημένο σου Chrome browser και να τον κάνεις 66% γρηγορότερο αλλα και πολύ απλούστερο τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο παρα να τον ενημερώσεις στην έκδοση 10.0.648.127 η οποία είναι η νεότερη έκδοση του δημοφιλούς browser της Google.

O νέος Chrome 10 έχει πολύ πιό γρήγορο V8 Javascript Engine και η Google υπόσχεται καταιγιστικές επιδόσεις. Οι ρυθμίσεις απο την άλλη έχουν μετατραπεί σε HTML σελίδες και δεν βγαίνουν πλέον σαν παράθυρο (δείτε και τις εικόνες παρακάτω για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα).

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Chrome 10 είναι πολύ πιό έξυπνος και αυτό γιατι αν δεν θυμάστε το πού βρίσκεται μία επιλογή, απλά πηγαίνετε στο Search (κάτω απο το Options) και γράφετε μία λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε αυτό που θέλετε να βρείτε και … Voila, ο Chrome θα σας πάει ακριβώς εκεί που θέλετε!

Για να αναβαθμιστείτε στον Chrome 10 απλά κάνετε κλίκ στο εργαλειάκι πάνω δεξιά (δίπλα απο το αστεράκι) και πηγαίνετε στην επιλογή “About Google Chrome” και αυτό ήταν. Για εσάς που δεν χρησιμοποιείτε τον ταχύτατο Chrome 10 αλλα κάποιον άλλο browser μπορείτε να πάτε στο επίσημο site της Google και να τον κατεβάσετε.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jOxGL29-t_4[/youtube]

[Dailyfix.gr @ apn ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *