Αθλητικά

Σε ματς θρίλερ ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τον Πανσερραϊκό

Ματσάρα έγινε στη Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να λυγίζει τη σθεναρή αντίσταση του νεοφώτιστου Πανσερραϊκού και να παίρνει τη νίκη με 3-2 στη πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ του “Δικεφάλου” πέτυχαν οι Βιεϊρίνια (45′), Τσιρίλο (47′), Παπάζογλου (70′), ενώ για την ομάδα των Σερρών σκόραρε ο Μπέλιτς (19′, 55′).

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τον Βιεϊρίνια στο 5′ και τον Σαλπιγγίδη στο 11′, ωστόσο ο Πανσερραϊκός κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να προηγηθεί στο σκορ. “Δράστης” ο Μπέλιτς, ο οποίος στο 19′ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή και έκανε το 0-1. Ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση, απέτυχε δύο φορές να νικήσει τον Ράντμαν, με κεφαλιά του Ιβιτς στο 31′ και σουτ του Βιεϊρίνια στο 44′, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στον στόχο του πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Ακριβώς στην εκπνοή και μετά από ατομική ενέργεια, ο Βιεϊρίνια με σουτ επανέφερε την ισορροπία στο σκορ 1-1.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (47′) ο ΠΑΟΚ πέτυχε και την ανατροπή. Μετά από φάουλ του Γκαρσία και πρώτη κεφαλιά του Ιβιτς, ο προωθημένος Τσιρίλο με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1. Κι ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν τον πρώτο λόγο, ήρθε πάλι ο Μπέλιτς στο 55′ με σουτ έξω από την περιοχή να ισοφαρίσει για τον Πανσερραϊκό 2-2. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 70′ και από γύρισμα του Σαλπιγγίδη, ο Παπάζογλου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του 3-2.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν πιο προσεκτικοί, έχασαν και μία σημαντική ευκαιρία στο 8′, όταν ο Σαλπιγγίδης ξεχύθηκε μόνος του μπροστά, αλλά σούταρε πάνω στον Ράντμαν.

Κίτρινες: Τσιρίλο, Θ. Παπάζογλου, Βιτόλο – Αμπουμπακαρί, Βρούτσινα

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαΐντι, Λίνο (83′ Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν (30′ Θ. Παπάζογλου), Ίβιτς (60′ Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Άμο, Κάστρο, Βρούτσινα (73′ Γεωργιάδης), Τάντιτς (82′ Τάντιτς), Τ. Παπάζογλου, Λεονάρντο (66′ Ντα Σίλβα), Μπέλιτς, Αμπουμπακάρι, Παντελιάδης.

Περισσότερα βίντεο εδώ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VpIeKQbXzCU[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *