Αθλητικά

Ο Πανσερραϊκός 1-0 εκτός έδρας τον Θρασύβουλο

Με τους βαθμούς της νίκης απέδρασε από την Φυλή ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας τον Θρασύβουλο με 1-0 για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Μπανγκούρα στο 88′.

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα επικράτησε του Θρασύβουλου στη Φυλή με 1-0, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, υποχρεώνοντας παράλληλα τους γηπεδούχους στην πέμπτη ήττα τους σε ισάριθμους αγώνες. Το χρυσό γκολ για τους “κόκκινους” σημείωσε ο Μπανγκούρα στο 88′.
Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, με τη μοναδική αξιόλογη στιγμή σ΄ αυτό το διάστημα να είναι ένα σουτ του Μπαριέντος στο 23′, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κηπουρού. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για κάποιο γκολ, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία του Πανσερραϊκού, με τον Κηπουρό να αποκρούει το φάουλ του Μπαριέντος στο 42′.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 51′, όταν ο Τάντιτς μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, ο Πεκάνια απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μπανγκούρα έστειλε σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 53′ ο Μαυρογενίδης έκανε τη σέντρα, ωστόσο ο Άλβες δεν πρόλαβε με προβολή να “ανοίξει” το σκορ. Στη συνέχεια, οι αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα και την επόμενη αξιόλογη φάση να σημειωθεί στο 69′, όταν το σουτ του Λιαπάκη δεν βρήκε στόχο. Και ενώ ο αγώνας όδευε προς τη λήξη του, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να “ανοίξει” το σκορ. Ο Καλλιμάνης έκανε τη μακρινή μπαλιά, ο Μπανγκουρά πρόλαβε τους Ν. Βασιλείου και Πεκάνια και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Θρασύβουλου (0-1). Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη του, μετά το “διπλό” της πρεμιέρας στο “Καυτανζόγλειο”.

Κίτρινες: Λιαπάκης, Γκονσάλβες – Ζουντί, Πετρόφ, Τάντιτς
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης): Πεκάνια, Μίχος (46΄ Μαυρογενίδης), Τσιώλης, Ν. Βασιλείου, Σωτήρχος, Λιαπάκης, Ρόκας (73΄ Πουλάκος), Γκονσάλβες, Χλωρός, Κόζλεϊ, Μπαριέντος (52΄ Άλβες).
Πανσερραϊκός (Γιάννης Παπακώστας): Κηπουρός, Γαλανόπουλος, Μιλένκοβιτς, Κόλιν, Πετρόφ (82΄ Καλλιμάνης), Βοσκόπουλος, Αμπουμπακαρί, Μπανγκούρα, Μανουσαρίδης (60΄ Διγκόζης), Τάντιτς, Ζουντί (64΄ Γεωργιάδης).

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *