Αθλητικά

Α1: Με φιλάθλους ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στη 12η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο νέο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών όπως προέκυψε μετά τη σημερινή κλήρωση, ενώ στο ΣΕΦ οι δύο ομάδες θα παίξουν στην 25η αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και η ποινή των “ερυθρόλευκων” δεν “πέσει” από τις εννιά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, στο ντέρμπι των “αιωνίων” θα έχουν τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ ορίστηκε για την 3η (Αλεξάνδρειο) και 16 αγωνιστική (Πυλαία), ενώ με το… καλημέρα (1η ημέρα) ο Άρης καλείται να προστατεύσει την έδρα του απέναντι στον κυπελλούχο Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την έκπληξη της αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ απέναντι στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στην 7η αγωνιστική τον ΠΑΟΚ, ενώ στην 20η θα τον αντιμετωπίσει στην Πυλαία. Όσο για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Άρης, στην 8η αγωνιστική οι “πράσινοι” θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ τους Θεσσαλονικείς, ενώ στην 21η ο Άρης θα υπερασπιστεί στην έδρα του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στο ντέρμπι των “νεοφώτιστων”, στην 12η αγωνιστική ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ στην 25η οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην έδρα του δεύτερου.

Κατά την πρώτη αγωνιστική της Α1 Ανδρών ο κυπελλούχος Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα αντιμετωπίσει στο Αλεξάνδρειο τον Άρη, ενώ ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης ημέρας:

Πανιώνιος-Μαρούσι

ΑΕΚ-Ικαρος Καλλθέας

Αρης-Ολυμπιακός

Ηρακλής-Πανελλήνιος

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Καβάλα-Ηλυσιακός

Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *