Αθλητικά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο 3-1

Ένα ημίχρονο για την ακρίβεια 35 λεπτά ήταν αρκετά για τον ΠΑΟΚ να “καθαρίσει” το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην άδεια από κόσμο Τούμπα (λόγω τιμωρίας) και να γευτεί τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα με 3-1.

Τα γκολ για τον “Δικέφαλο του Βορρά” πέτυχαν οι Μουσλίμοβιτς (8′), Σαλπιγγίδης (11′) και Φωτάκης (35′), ενώ ο Μανιάτης μείωσε για τον Πανιώνιο στο 77′.

Μόλις στο 9′ ο Ελ Ζαρ σούταρε, ο Μάχο απέκρουσε, ο Σαλπιγγίδης πήρε το “ριμπάουντ” από αριστερά και πέρασε την ασίστ στον Μουσλίμοβιτς που άνοιξε το σκορ 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Σακελλαρίου, ο Σαλπιγγίδης “έγραψε” από κοντά το 2-0, ενώ στο 35′ πάλι ο “Σάλπι” πέρασε τη μπάλα στον Φωτάκη που από κοντά πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του 3-0. Ενδιάμεσα (21′) ο Τσότσαλιτς σημάδεψε το δοκάρι του ΠΑΟΚ. Στο 31′ τραυματίστηκε ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος αποχώρησε αφήνοντας τη θέση του στον Φιλομένο.

Το τελικό σκορ 3-1 διαμορφώθηκε στο 77′ με κεφαλιά του Μανιάτη μετά από κόρνερ του Γουνδουλάκη, καθώς ο Πανιώνιος είχε κυριαρχήσει στο τελευταίο ημίωρο.

Κίτρινες: Βιτόλο, Φωτάκης – Μανιάτης

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (65΄ Κριστιάνο), Σαλπιγγίδης (87΄ Ζουέλα), Μουσλίμοβιτς (31΄ Φιλομένο), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Φωτάκης, Ίβιτς, Σακελλαρίου

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο (39΄ Σιόβας), Ριέρα, Βαρό, Χίκα, Γουνδουλάκης (78΄ Σαλαλί), Κουμορτζί, Κοντοές, Τσότσαλιτς (83΄ Μπάλαμπαν)

Πηγή: ΕΡΤ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eSj_AE0j_EI[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *