Αθλητικά

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ο Ολυμπιακός τον Άρη 1-0

Με γκολ από τα… αποδυτήρια μόλις στο 2ο λεπτό ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη με 1-0 στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Το γκολ πέτυχε ο Ριέρα.

Πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, ο Ιμπαγάσα έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Μιραλάς, που πλάσαρε διαγώνια για να περάσει η μπάλα “ξυστά” από το δοκάρι και πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό, ο Ριέρα εκμεταλλεύθηκε το μπέρδεμα του Σηφάκη με τον Κουλουχέρη και άνοιξε το σκορ 1-0.

Το επιθετικό κρεσέντο των “ερυθρολεύκων” συνεχίστηκε και στο 18′ ο Φετφατζίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 29′ ο Φατί ανέτρεψε τον Ντουντού, ο Μήτσιος έδωσε το πέναλτι, αλλά ο Ιμπαγάσα που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Ο “χορός” των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52′ από μπαλιά του Φετφατζίδη, ο Ριέρα στο δεύτερο δοκάρι έχασε αυτό… που δεν χάνεται! Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός του έπεσε, ο Αρης στο τελευταίο δεκάλεπτο θέλησε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Πάρντο.

Κίτρινες: Α.Παπαδόπουλος, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ραούλ Μπράβο – Φατί, Κάλβο, Νέτο, Οριόλ, Κουλουχέρης

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Φετφατζίδης (68′ Ρόμενταλ), Φουστέρ (90′ Γ. Παπαδόπουλος), Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Ριέρα (80′ Χολέμπας).

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Κουλουχέρης, Κάλβο, Τόχα, Ρουίζ (60′ Κόκε), Φατί, Μίσελ, Μενδρινός (46′ Χαβίτο), Τσεσνάουσκις.

Πηγή: ΕΡΤ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E5yPXbPIhtc[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *