Αθλητικά

Γκολ και θέαμα στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ-Άρης 4-2

Γκολ και θέαμα στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ επιβλήθηκε με το χορταστικό 4-2 επί του Άρη για την 3η αγωνιστική των πλέϊ οφ της Σούπερ Λίγκα και έφτασε τους 5 βαθμούς έναντι 7 που έχουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στη βαθμολογία.

Πολλές ανατροπές στο παιχνίδι με την ΑΕΚ να προηγείται με τον Τζιμπούρ στο 27΄, τον Άρη να «γυρίζει» το ματς στο δεύτερο ημίχρονο με τους Κάμπορα (56΄) και Τζόνσον (72΄), όμως η «Ενωση» με αντεπίθεση διαρκείας σκόραρε τρεις φορές μέσα σε εννιά λεπτά με τους Λεονάρντο (75΄, 84΄) και Σκόκο (77΄) σε ένα παιχνίδι με τέσσερις αποβολές, δύο για κάθε ομάδα.
Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και από τις δύο ομάδες με την ΑΕΚ να παίρνει το προβάδισμα με 1-0 με γυριστό σουτ του Τζιμπούρ στο 27΄. Δέκα λεπτά αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες, επειδή ο Γιάχιτς, που είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα, σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Ωστόσο δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο λεπτά και έμεινε και ο Αρης με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κάλβο, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα του Κούπερ μπήκε πολύ πιο δυνατά στο β΄ημίχρονο και μέσα σε 15 λεπτά έφερε τούμπα το ματς: Στο 53΄ ο Σάχα ανέτρεψε τον Κάμπορα και αποβλήθηκε, το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Κάμπορα και ισοφάρισε. Στο 68′ ο Τζόνσον είχε σουτ στο δοκάρι και στο 72΄ με κεφαλιά σε σέντρα του Νέτο, ο Αμερικανός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).
Η είσοδος του Λεονάρντο βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να ανακάμψει γρήγορα από το προσωρινό «σοκ» πετυχαίνοντας μάλιστα δύο πολύτιμα γκολ.
Ο Λεονάρντο στο 75΄ ισοφάρισε με πλασέ στη γωνία και στο 77΄ έγινε η πλήρης ανατροπή, όταν ο Νασούτι ανέτρεψε τον Σκόκο κι αυτός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που καταλόγισε ο Κουκουλάκης.

Στο 80′ αποβλήθηκε ο Κάμπορα κι έτσι έμεινε και ο Αρης με εννιά παίκτες. Ο Λεονάρντο με άλλο ένα γκολ που πέτυχε με κεφαλιά στο 84΄ σε σέντρα του Σκόκο διαμόρφωσε το τελικό 4-2, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κόκκινες: 37΄ Γιάχιτς (2η κίτρινη), 53΄ Σάχα – 39΄ Κάλβο (2η κίτρινη), 80΄ Κάμπορα

Κίτρινες: Μαϊστόροβιτς – Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Ναφτί

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς, Λαγός, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα (71′ Λεονάρντο), Σκόκο (89΄ Γεωργέας), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (55΄ Αραμπατζής).

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο (69′ Φερνάντες), Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Νασούτι, Πρίττας (74΄ Νάτσο Γκαρσία), Χαβίτο (71′ Μεριέμ), Κάλβο, Τζόνσον, Κάμπορα

Πηγή:ΕΡΤ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BYvp9Lup1i4[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *