Αθλητικά

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-5 (highlights)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την καλύτερή του εμφάνιση σε επίσημο φετινό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, πατώντας γκάζι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Θύμα του; Ο Λεβαδειακός που έδειχνε αδύναμος και ανίκανος να αντιδράσει…

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Φουστέρ και Μήτρογλου. Ο Ισπανός σέρβιρε τρία γκολ και ο Έλληνας επιθετικός τα έκανε γκολ, πετυχαίνοντας χατ τρικ σε 20 λεπτά και μάλιστα με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Σκόραρε με κεφαλιά, μετά με το αριστερό πόδι και έπειτα με το δεξί. Κι όλα αυτά, ενώ είχε μπει αλλαγή στο 65′.

Νωρίτερα, το δρόμο προς τη νίκη για τον Ολυμπιακό είχε ανοίξει ο Σαβιόλα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ το 3-0 το είχε πετύχει ο Βλάντιμιρ Βάις. Αξίζει να σημειωθεί πως τα 4 από τα 5 γκολ τα πέτυχαν οι δύο αλλαγές του Μίτσελ (Βάις, Μήτρογλου), ενώ και η τρίτη αλλαγή (Ιμπαγάσα) δημιούργησε ένα όμορφο γκολ και έφτιαξε το παιχνίδι της ομάδας του.

Αφιέρωμα με εκατοντάδες videos στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Μ’ αυτό το αποτέλεσμα, οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν για 23ο εκτός έδρας παιχνίδι αήττητοι και μάλιστα για 9ο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς δεν δέχθηκαν γκολ!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e7neDNGBdPU[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *