Αθλητικά

Ανατροπή και νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα

PAOK_OSFPM2009

Με τους βαθμούς της νίκης 2-1 επί του ΠΑΟΚ έφυγε από την Τούμπα ο Ολυμπιακός που ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι “ερυθρόλευκοι” αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 10ο λεπτό από το τέρμα του Βιεϊρίνια, ισόφαρισαν στο 41′ με τον Ντιόγκο, και πέτυχαν το δεύτερο γκολ στο 90′ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Δείτε τα γκολ και φάσεις του αγώνα:

Αφιέρωμα με εκατοντάδες videos στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Με γρήγορο γκολ ξεκίνησε το ντέρμπι. Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Βιεϊρίνια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σορλέν 1-0. Το προβάδισμα έδωσε την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να διατηρήσει τον έλεγχο του αγώνα που όμως δεν είχε πολλές φάσεις και κύλησε στη μετριότητα. Ο Ολυμπιακός όσο περνούσε η ώρα ισορροπούσε και στο 41′ έφταασε στην ισοφάριση. Ο Τοροσίδης κυνήγησε μια βαθιά μπαλιά, πρόλαβε να κάνει τη σέντρα και ο Ντιόγκο -ξεχασμένος από την άμυνα των γηπεδούχων- ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός “άγγιξε” το 2-1, με τρόπο πανομοιότυπο με αυτόν του πρώτου γκολ. Σέντρα του Τοροσίδη από δεξιά στο 59′, πάλι μόνος ο Ντιόγκο, αλλά αυτήν τη φορά ο Χαλκιάς απέκρουσε την κεφαλιά του Βραζιλιάνου. Ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 77′ με τον Φιλομένο να μπαίνει ανάμεσα στους Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, να κλέβει τη μπάλα και να τη στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι του Νικοπολίδη. Στο 90′ μετά από σέντρα του Ντουντού και πρώτη κεφαλιά από τον Τοροσίδη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 1-2.

Κίτρινες: Φωτάκης, Φιλομένο – Λεονάρντο

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία (84΄ Ιβιτς), Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (46΄ Φιλομένο), Λίνο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια (89΄ Κονσεϊσάο), Σαβίνι

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ντιόγκο (89΄ Γκαλίτσιος), Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Λεονάρντο (86΄ Οσκαρ), Λεντέσμα, Τοροσίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *