Αθλητικά

Με περίπατο ο Ολυμπιακός 3-0 τον Λεβαδειακό

olympiakos_slovan

Τέταρτη εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό που πέρασε άνετα από τη Λιβαδειά νικώντας με 3-0 τον Λεβαδειακό για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς με έναν αγώνα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.

Ενα ημίχρονο αρκούσε για τους παίκτες του Ολυμπιακού για να πάρουν αυτό που θέλουν σκοράροντας τρεις φορές με τους  Οσκαρ στο 5′, Ντουντού στο 29′ με πέναλτι και Ντιόγκο στο 40′ και να φύγουν από τη Λιβαδειά με το «τρίποντο» που τους διατηρεί σε τροχιά τίτλου.

Μόλις στο 5ο λεπτό οι Πειραιώτες συνδυάστηκαν άψογα με τους Μήτρογλου, Στολτίδης, Οσκαρ και ο τελευταίος από κοντά άνοιξε το σκορ (0-1). Πριν συμπληρωθεί το μισάωρο ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό. Στο 29′ ο Μήτρογλου ανατράπηκε από τον Μπλάζιτς, ο Ντουντού εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 40′ ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι: Ο Οσκαρ «γέμισε» στη μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού με κεφαλιά και ο Ντιόγκο ανενόχλητος στην «καρδιά» της άμυνας των γηπεδούχων με κοντρόλ και γυριστό σουτ έγραψε το τελικό 0-3.

Η μοναδική φορά που ο Λεβαδειακός απείλησε τον ήταν στο 25′ με ένα δυνατό σουτ του Πάουλο Κόστα, που βρήκε όμως σε ετοιμότητα τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα, αλλά και το ενδιαφέρον έπεσαν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν την ομάδα του Ολυμπιακού χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Τόσο του σουτ του Πάουλο Κόστα στο 55′ όσο και αυτό του Ναπολεόνι στο 61′, πέρασαν δίπλα από το δοκάρι του πορτιέρο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» διαχειρίστηκαν έξυπνα το υπέρ τους 3-0 από το πρώτο ημίχρονο και  περιορίστηκαν επιθετικά σε κάποιες μεμονωμένες ενέργειες, όπως του Ζαϊρί και του Ντιόγκο, που δεν άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού μέχρι το τελικό σφύριγμα του Καλόπουλου.

Διαιτητής: Καλόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μπλάζιτς, Μασάδο – Ντουντού

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπράνκο (79′ Μαρτορέλ), Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Πάουλο Κόστα, Σερζίνιο (64′ Κόλτσης), Μπάρκογλου (30′ Αγκάλι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης (80′ Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ, Ντουντού, Μήτρογλου (71′ Μαρέσκα), Ντιόγκο, Ζαϊρί.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *