Αθλητικά

Παναθηναϊκός 4Χ4, νίκησε και τον Άρη με 2-1

pao_aris_2009Τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες συμπλήρωσε ο Παναθηναϊκός στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα καθώς νίκησε τον Άρη με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ρονάλντο Γκιάρο στο 36′, αλλά στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πέτυχε την ααντροπή του σκορ με τα τέρματα των Αμπρέου (42′ αυτογκόλ) και Κατσουράνη (83′).

Ματσάρα έγινε στο ΟΑΚΑ με πάρα πολλές φάσεις στις δύο εστίες από δύο ομάδες που έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη. Μετά από το δυνατό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού και μια πολύ καλή ευκαιρία στο 8ο λεπτό, όταν ο Σηφάκης απέκρουσε στους του Νίνη και στη συνέχεια ο Σαλπιγγίδης έστειλε τη μπάλα άουτ, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς. Έχασαν κλασική ευκαιρία με τον Αμπρέου, που εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του Σαριέγκι, αλλά καθυστέρησε και ο Βάσκος τον πρόλαβε. Στο 36′ από το φάουλ του Φλάβιο, ο Νασούτι με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Ρονάλντο Γκιάρο, που από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ 0-1. Στο 42′ ο Λέτο εκτέλεσε φάουλ και ο Αμπρέου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-1).

Δείτε τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα εδώ

Με τον Αμπρέου να χάνει μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία στο 52′ (σουτ άουτ σε κλασικό τετ-α-τετ με τον Τζόρβα) άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” με σουτ του Σαλπιγγίδη και απόκρουση του Σηφάκη στο 55′, ενώ ο Κρητικός γκολκίπερ ήταν τυχερός όταν στο 68′ είδε τη μπάλα να έρχεται πάνω του, από προσπάθεια του Αράνο να διώξει. Στο 83′ ο Κατσουράνης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση μετά την παράλληλη μπαλιά του Σαλπιγγίδη και από πολύ κοντά διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 2-1. Δίκαια διαμαρτύρονται οι Θεσσαλονικείς για σπρώξιμο του Σαριέγκι στον Κάμπορα, μέσα στην περιοχή, στο 90′.

Κίτρινες: Νίνης, Βύντρα, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Σισέ – Ρόβας, Ρονάλντο, Νασούτι, Σηφάκης, Φερνάντες, Κάμπορα

Διαιτητής: Ντάκος Μ. (Ξάνθης)

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σαριέγκι, Νίνης, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπίερσμιρ, Δάρλας (5΄ λ.τρ. Σπυρόπουλος, 72΄ λ.τρ. Καραγκούνης), Μαρίνος (27΄ λ.τρ. Βύντρα), Κατσουράνης

Άρης (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Ναφτί (33΄ λ.τρ. Ρόβας), Φερνάντες, Κόκε, Γκρατσιάν (85΄ Χαβίτο), Αμπρέου (63΄ Κάμπορα), Νασούτι, Φλάβιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *