Επικαιρότητα

Δημαράς και Μητρόπουλος υποψήφιοι στην Περιφέρεια Αττικής

Ο κύβος ερρίφθη τουλάχιστον για δύο υποψήφιους συνδυασμών που θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια Αττικής, αφού ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητές τους, τόσο ο Γιάννης Δημαράς, όσο και ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Σε γραπτή του δήλωση ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «με απόλυτο σεβασμό και πίστη στις δημοκρατικές αξίες, που μας εμπνέουν και υπηρετούμε, ήρθε η ώρα που όλοι μαζί μπορούμε να πούμε ΟΧΙ στο μνημόνιο της υποτέλειας, ΟΧΙ στην αλαζονεία της εξουσίας, Όχι στις όποιες προσωπικές ματαιοδοξίες και κενόδοξες επιδιώξεις. Όλοι μαζί μπορούμε να πούμε ΝΑΙ και να διατρανώσουμε την απόφαση μας για μια πορεία έντιμη, διάφανη και δημιουργική. Είναι η ώρα του μεγάλου ΝΑΙ: είμαστε παρόντες και έτοιμοι να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για μια καλύτερη Ελλάδα!».
Από την πλευρά του ο Αλέξης Μητρόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του συνδυασμού Ανεξάρτητη Κίνηση για την Αττική, λέγοντας πως: «Είμαστε σίγουροι πως την Κυριακή των εκλογών θα είμαστε η πλειοψηφία στην περιφέρεια Αττικής».

Υποψήφιοι Δήμαρχοι

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι: «Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών. Οι θεσμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται. Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο «Καλλικράτης», περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο. Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας. Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Σήμερα, προτείνουμε στις αντίστοιχες τοπικές κοινωνίες τους:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Λοκρών Ανέστης Δημήτριος Αντινομάρχης Φθιώτιδας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Νέας Ζίχνης Μαδεμλής Γεώργιος Δήμαρχος Αλιστράτης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Τεμπών Τόλιος Αναστάσιος Δήμαρχος Γόννων».

Στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού «Mάχη για την Κρήτη», με υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης το Δημήτρη Γιαννουλάκη, τον οποίο φέρεται να υποστηρίζει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη», είναι οι κ.κ. Μανώλης Παπαδάκης (Χανιά), Μανώλης Μανωλακάκης (Ρέθυμνο), Νεκτάριος Σερμάκης (Ηράκλειο), Νεκτάριος Παπαβασιλείου (Λασίθι).
Στην παρουσίαση του συνδυασμού παραβρέθηκαν ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και τοπικά στελέχη της ΝΔ που έχουν αποστασιοποιηθεί τελευταία από το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης .

Περιοδεία σε καταστήματα και καφενεία στην πλ. Βάθης και Άγιο Παύλο (εκκίνηση από Μεταξουργείο, Κολωνού 67), πραγματοποιεί την Τρίτη στις 7μμ ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας Νίκος Σοφιανός.

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *