Κάντο μόνος σουΣΥΝΤΑΓΕΣ

Γαλλικό κρουασάν βουτύρου, συνταγή για επαγγελματίες

Για Επαγγελματίες,
Παρασκευάστε μόνοι σας κρουασάν Βουτύρου Γαλλικής ζύμης με την συνταγή που σας προτείνουμε.

Από την αρχή. με το αλεύρι, νερό, μαγιά, το βούτυρο, το ζύμωμα, στο ζυμωτήριο το κόψιμο, την ξεκούραση της ζύμης, το άνοιγμα φύλου στην σφολιατομηχανή το τύλιγμα κόψιμο στον πάγκο και πλάσιμο σε διάφορα σχέδια με διάφορες γεμίσεις είτε με κρέμα είτε με σοκολάτα είτε με φρούτα είτε με μαρμελάδα, το στοφάρισμα, το φούρνισμα και το ξεφούρνισμα.

Χρησιμοποιείτε πάντα σε όλα σας τα προϊόντα σωστά, αγνά, υλικά για την παρασκευή όλων των συνταγών σας για να προσελκύσετε πελάτες που θα μείνουν ευχαριστημένοι και κυρίως αυριανοί πελάτες.

Εμείς ευχαριστούμε εσάς τους βιοτέχνες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια από το 1968 συνεχώς.

STADLER ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ STADLER
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΡΤΟΚΛΙΒΑΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής Βιομηχανικού Εξοπλισμού Εργαστηρίων Χώρων Μαζικής Εστίασης Ξενοδοχείων, Τοποθετήσεις Μελέτες Service 24 ώρες.
Έδρα Περιφερειακή Οδός Πολίχνη Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 685051
Κ. 6944 834058
Φαξ @310 685191

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *