Επικαιρότητα

Γύρω – γύρω όλοι λοιπόν και στην μέση ο Μανώλης

manolisgiannisΣτη διάθεση του κόμματος θέτει την παραίτησή του ο βουλευτής Γιάννης Μανώλης, με δυο επιστολές που απέστειλε στη Ρηγίλλης. Μία προς το γραμματέα της ΚΟ Γιάννη Τραγάκη και μια προς το γραμματέα του κομματος Λευτερη Ζαγορίτη. Ο βουλευτης Αργολίδας αναφέρει οτι αν οι αρχές του ειναι αντίθετες με αυτες της Ν.Δ τοτε θετει στη διαθεση τους την παραιτηση του. Χθες υπήρξε αποδοκιμασία των δηλώσεών του κ. Μανώλη από τον γραμματέα της ΚΟ και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο περί διαδοχής στο κυβερνών κόμμα σε περίπτωση εκλογικής ήττας.

Ο βουλευτής Αργολίδας σημείωσε ότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις του να βλάψει τη ΝΔ και ότι αγωνίζεται για την υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων του κόμματος. “Αυτό έκανα πάντα και αυτό κάνω”, είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επιστολές του αναφέρει ότι ακολουθεί τα βήματα που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και αφήνει αιχμές για την εσωτερική λειτουργία των οργάνων του κόμματος.

Επίσης ζητά λύση με το θέμα της διαχείρισης των νερών του Αναβάλου στην Αργολίδα, καθώς όπως έχει πει, αυτό θα κρίνει αν θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μανώλης είχε χθες το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Τραγάκη, ενώ έχει αλλεπάλληλες συνομιλίες με τον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για το θέμα στάθηκαν τα όσα είπε τις τελευταίες μέρες σε εφημερίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς περί διαδοχολογίας στην ηγεσία της ΝΔ, αλλά και οι αιχμές κατά της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη, δηλώσεις που προκάλεσαν την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου και της Ρηγίλλης.

Πληροφορίες θέλουν την Ντόρα Μπακογιάννη ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τον Γιάννη Μανώλη.

Ο Υφυπουργός Απασχόλησης, Γιώργος Κοντογιάννης μιλώντας στη ΝΕΤ 105.8 τόνισε ότι κριτική ασκείται εκεί όπου μπορεί να έχουν γίνει λάθη, αλλά δεν γίνεται με τη στάση τους τα στελέχη να βάζουν φρένο στην εφαρμογή του κυβερνητικού έργου.

Ο βουλευτής πρέπει να εκφράζει τη διαφωνία του, αλλά πρέπει πρώτα να την εκφράζει στα όργανα του κόμματος, είπε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

Το να βγαίνει ένας βουλευτής στα κανάλια για να γίνει αρεστός ή πιστεύοντας ότι έτσι θα κερδίσει περισσότερους σταυρούς, είναι λάθος, συμπλήρωσε.

Από το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Φλωρίδης είπε στη ΝΕΤ 105,8 πως η κυβέρνηση έχει χάσει την εμπιστοσύνη των βουλευτών της και κινείται σε κλίμα πανικού. Η χώρα έχει ανάγκη από εκλογές, αλλά δεν μπορούμε να τις προκαλέσουμε, πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στις δύο επιστολές του Γιάννη Μανώλη, σχολίασε: “Η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν πηγαίνουμε σε εκλογές, αλλά τα διάφορα στελέχη και βουλευτές της αντιπαρατίθενται για το ποιος θα είναι ή δεν θα είναι στις λίστες των ψηφοδελτίων. Δε είναι λοιπόν θέμα εσωστρέφειας αυτό που συμβαίνει στη ΝΔ. Το γεγονός ότι κορυφαία στελέχη μιλούν για διαδοχή, είναι απόδειξη αποσύνθεσης και κατάρρευσης της κυβέρνησης. Γύρω – γύρω όλοι λοιπόν και στην μέση ο Μανώλης, σε ένα πλοίο που κινδυνεύει να βουλιάξει αύτανδρο και οι περισσότεροι ψάχνουν να σωθούν όπως – όπως”.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *