Ελληνική μουσική

Δάντης, Τάμτα και Σαρμπέλ παρουσίασαν τα τραγούδια για την Eurovision 2007

Τετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2007 .
parousiasi04_ert_eurovisionΗ αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής στον 52ο διαγωνισμό της EUROVISION 2007 ξεκίνησε. Περίπου στη μία το μεσημέρι, η ΕΡΤ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Athens Plaza, όπου παρουσιάστηκαν και τα τρία τραγούδια που θα ερμηνεύσουν στις 28/2 για τη τελική επιλογή οι τρεις καλλιτέχνες δηλαδή ο Χρήστος Δάντης η Τάμτα και ο Σαρμπέλ.
Δείτε τα βίντεο με τα τραγούδια.
Ο Διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ κος Γιώργος Χουλιάρας μίλησε για την επίπονη ακρόαση όλων των τραγουδιών που κατέληξε στην επιλογή των τριών συγκεκριμένων καθώς και την προετοιμασία της 28ης Φεβρουαρίου, της ζωντανής και τηλεοπτικής παρουσίασης δηλαδή, στην οποία θα γίνει και η ψηφοφορία επιτροπής και κοινού.
Ο κ. Χουλιάρας επίσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα τραγούδια, ενώ ο κάθε καλλιτέχνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συν-υποψηφίους του. Παρουσιαστές της επιλογής του τραγουδιού θα είναι η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος πού μίλησαν για μία όμορφη διασκεδαστική και χιουμοριστική νύχτα που ετοιμάζουν, χωρίς να “αποκαλύψουν” κάτι παραπάνω.
Στην παρουσίαση ήταν στελέχη της ΕΡΤ,η διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων Φωτεινή Γιαννουλάτου,ο Γενικός διευθυντής της ΕΡΑ Α.Ανδρικάκης, δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, εκπρόσωποι δισκογραφικών εταιρειών, καθώς και μέλη του fun club της Ελληνικής Eurovision.
Να τονίσουμε τους τίτλους των τραγουδιών καθώς και τους δημιουργούς με τη σειρά που ακούστηκαν και θα εμφανιστούν τη βραδιά της επιλογής. Η σειρά βγήκε κατόπιν κλήρωσης και είναι η εξής:
Τίτλος:YASSOU MARIA

Τραγούδι: Σαρμπέλ Μουσική:Marcus Englof

Μουσική:Marcus Englof, Alex Papaconstantinou

Στίχοι: Μack

Τίτλος:NO MADONNA

Τραγούδι: Χρήστος Δάντης

Μουσική: Χρήστος Δάντης

Στίχοι: Χρήστος Δάντης

Ναταλία Γερμανού

Τίτλος: WITH LOVE

Τραγουδά η Τάμτα

Μουσική: Νίκος Τερζής

Στίχοι: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Για να ακούσετε τα τραγούδια μπορείτε να επισκεφθείτε τις σελίδες της Ελληνικής συμμετοχής .

Δείτε βίντεο κάνοντας κλικ στα παραπάνω links.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *