ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του νέου iPhone 5S

iphone-5s-e1378849076355

 

Το νέο iPhone 5S είναι πραγματικότητα και μαζί είναι και κάποιες από τις φήμες που τριγυρνούσαν στο Internet εδώ και καιρό. Τεχνικά χαρακτηριστικά ανώτερα από αυτά του (παλιού πλέον) iPhone 5 και νέες λειτουργίες που κάνουν το iPhone 5S να είναι πραγματικά ένα καινούργιο τηλέφωνο.

Εσωτερικά το νέο iPhone 5S κρύβει έναν επεξεργαστή Apple A7 64bit μιας και το ίδιο το iOS 7 που θα τρέχει, δουλεύει και αυτό στα 64bits. Σύμφωνα με την Apple, τo iPhone 5S θα είναι ταχύτερο (και λόγω του 64bit λειτουργικού) κατά 40 φορές από το πρώτο iPhone αλλά και 56 φορές ταχύτερο στην επεξεργασία γραφικών! Μαζί με τον Apple A7 θα συνυπάρξει και ένας “δεύτερος” επεξεργαστής, ο Apple M7 ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τα physics και τα δεδομένα που περνάνε από το γυροσκόπιο, το accelerometer αλλά και την πυξίδα.

iphone-5s-2

Από εκεί και πέρα η κάμερα μένει στα 8 megapixels με τη διαφορά ότι πλέον έρχεται με μεγαλύτερη επιφάνεια φακού (κατά 15%) δίνοντας έτσι την δυνατότητα στο iPhone 5S να βγάζει πιο καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες. Νέο είναι και το Dual Led Flash το οποίο και αυτό με την σειρά του δίνει περισσότερη ζωή στις νυχτερινές λήψεις και φωτογραφίες. Επίσης στο νέο iPhone 5S θα βρείτε και την νέα εμπρόσθια κάμερα στα 1.2 megapixels με Facetime HD.

Tο iPhone 5S θα κυκλοφορεί στα εξής χρώματα : Χρυσό, Λευκό και Γκρι.

TOUCH ID, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ

Το Touch ID είναι μία νέα λειτουργία στο iPhone 5S. Πλέον το ξεκλείδωμα γίνεται παιχνίδι για τον χρήστη και μεγάλο εμπόδιο για τον επίδοξο “ματάκια ή κλέφτη” μιας και με έναν ειδικό αισθητήρα στο κεντρικό κουμπί του iPhone 5S, η συσκευή καταλαβαίνει τα δακτυλικά αποτυπώματά σας και έτσι δίνει πρόσβαση μόνο σε εσάς. Τέλος πια το PIN, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα άγγιγμα στο κεντρικό κουμπί (Ηοme Button) και το iPhone 5S ξεκλειδώνει, έτσι απλά! Μάλιστα γύρω από το Home Button πλέον υπάρχει επένδυση από ζαφείρι κάνοντάς το πολύ σκληρό για να πεθάνει. Εδώ θα πρέπει να πούμε πως η ίδια η Apple ανακοίνωσε πως τα δεδομένα από τα δακτυλικά σας αποτυπώματα θα αποθηκεύονται μονάχα στη συσκευή και πουθενά αλλού (όπως για παράδειγμα στο iCloud ή σε άλλους Servers της Apple).

iphone-5s-3ple

 

[dailyfix.gr @apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *