ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βγάλε χρήματα απο το blog σου με…WordAds!

Το WordPress τρωγόταν καιρό τώρα να φτιάξει ένα “δικό του” σύστημα διαφημίσεων ωστε όσοι bloggers έχουν WordPress να μπορούν να βγάλουν χρήματα απο αυτό χωρίς να πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουν το Adsense (το οποίο κατα την άποψή τους δεν είναι και τόσο καλό και αποδοτικό).

Η συνεργασία με την Feterated Media και την Automattic επήλθε και πλέον όσοι bloggers έχουν διατηρούν στο blog τους στο WordPress.com μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους για να βγάλουν χρήματα μέσω Online διαφήμισης (WordAds) και έτσι να ανταμοιφθούν για τις ώρες που θυσίασαν μοιράζοντας τις σκέψεις τους με όλο τον κόσμο (πράγμα όχι και τόσο εύκολο οσο νομίζουν οι περισσότεροι).

Τί πρέπει να κάνεις για να μπείς και εσύ στο παιχνίδι; Καταρχήν μπές και συμπλήρωσε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μετά κάνε το blog σου δημόσιο (σε περίπτωση που είναι ιδιωτικό) και αγόρασε ένα domain name (με κόστος περίπου 25 ευρώ το χρόνο).

Τα blogs που θα επιλεχθούν θα εξαρτηθούν απο την κίνηση που έχουν, το πόσο συμμετέχουν οι χρήστες σε αυτό αλλα και τα θέματα που δημοσιεύει το συγκεκριμένο blog. Επίσης θα ληφθεί υπόψιν και η γλώσσα στην οποία είναι γραμμένο το blog.

[DAILYFIX.GR@ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *