ΕκδηλώσειςΦωτογραφία

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ -Ash in art

tn_ash_in_artΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ASH IN ART.
Είσοδος ελεύθερη. Η έκθεση θα είναι κλειστή στις 7,8 και 11 Απριλίου
Συμμετέχουν οι Αλεξάνδρα Χατζηορδάνη, Αλέξανδρος Κατσής, Ανδρέας Κατσικούδης, Βιβιάννα Χαδιά, Γιάννης Κονδύλης, Γιώργος Κούρος, Ιούλιος Λένκοφ, Μαρία Σφενδουράκη.
Η Φωτογραφική Ομάδα Ash in Art δημιουργήθηκε το 2006 από απόφοιτους των μαθημάτων φωτογραφίας του Ash in Art.“Προσεγγίζουμε θέματα κοινού ενδιαφέροντος μέσα από την προσωπική οπτική γωνία και αισθητική του κάθε φωτογράφου, ανταλλάσουμε με άλλα λόγια ματιές της κοινής μας πραγματικότητας. Και αυτό που επιθυμούμε να εισπράξει ο δέκτης της δουλειάς μας είναι ακριβώς αυτές οι διαφορετικές ματιές πάνω σε θέματα που μας αφορούν όλους”.

Στόχοι της Φωτογραφικής Ομάδας Ash in Art είναι η από κοινού δημιουργική πορεία, η διοργάνωση εκθέσεων, η συμμετοχή σε ομαδικές προσπάθειες με άλλες φωτογραφικές ομάδες και γενικότερα η συστηματική ενασχόληση με τη φωτογραφία.

Τον Ιούνιο του 2006 ολοκλήρωσε ένα project με θέμα τους μετανάστες και τη διαφορετικότητα, το οποίο έχει ήδη παρουσιάσει σε διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ (όπως το 11ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ). Είναι η δεύτερη φορά που εκθέτει στο Ash In Art (Καρέα 11, Μετς).

Στο ηλεκτρονικό της ημερολόγιο (blog) μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα μέλη της και να αφήσετε τα σχόλια σας.

Εγκαίνια: Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου στις 9 το βράδυ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *