Φωτογραφία

Σε πλειστηριασμό γυμνή φωτογραφία της Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί

Στις 10 Απριλίου θα τεθεί σε δημοπρασία από τον Οίκο Κρίστι’ς της Νέας Υόρκης, μία φωτογραφία της κ. Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, νυν Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, πρώην μανεκέν. Στην ασπρόμαυρη αυτή φωτογραφία του Μισέλ Κοντ, που τραβήχτηκε πριν 15 χρόνια, το μεγαλύτερο μέρος του σώματος της νυν Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας εμφανίζεται γυμνό. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία του Κοντ η σημερινή Πρώτη Κυρίας της Γαλλίας μπροστά από ένα γκρι ντεγκραντέ φόντο αφήνει ακάλυπτα τα στήθη της.

Ο πασίγνωστος Οίκος Δημοπρασιών με ανακοίνωσή του αποσαφήνισε ότι η απόφαση να περιληφθεί και η φωτογραφία αυτή στον πλειστηριασμό του Απριλίου στη Νέα Υόρκη, παρά το ότι η Κάρλα Μπρούνι μετά τον γάμο με τον πρόεδρο της Γαλλίας έγινε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, οφείλεται στην πεποίθηση των υπευθύνων του ότι, ταυτοχρόνως, η Μπρούνι είναι “μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο”.

Πάντως πηγές του Οίκου προεξοφλούν μία τιμή απόκτησης αυτής της φωτογραφίας περίπου στις τέσσερις χιλιάδες δολάρια (περίπου δυόμισι χιλιάδες ευρώ).

Η εκπρόσωπος του Οίκου Κρίστι’ς , Μιλένα Σαλ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι “πρόκειται για έργο Τέχνης.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1993, την εποχή που η δεσποινίς Μπρούνι εργαζόταν ως μανεκέν, είναι καλόγουστη φωτογραφία γυμνού τραβηγμένη από επώνυμο σεβαστό φωτογράφο”. Πριν από 15 χρόνια, αυτή η φωτογραφία περιελήφθη σε Λεύκωμα φωτογραφιών των Χέλμουτ Νιούτον, Χερμπ Ριτς, Ρίτσαρντ Αβεντον, Λένι Ρέφενσταλ -λεύκωμα που περιέχει και φωτογραφίες των μανεκέν Ναόμι Κάμπελ και Κέιτ Μος.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *