ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ελληνική η νέα διαφήμιση της Apple για το iPhone 7 Plus

Η Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά είναι οι πρωταγωνιστές της νέας διαφήμισης της Apple για το κινητό της iPhone 7 Plus.
Η νέα διαφήμιση του αμερικανικού κολοσσού Apple που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Χρυσή Σφαίρα (Golden Globes) έχει ως θέμα τη δυνατότητα του iPhone 7 Plus να τραβά φωτογραφίες – πορτρέτα με πολλές λεπτομέρειες και επιπλέον δυνατότητες.

Σύμφωνα με την Apple, με το iPhone 7 Plus η δημιουργία μίας φωτογραφίας – πορτραίτο είναι τόσο εύκολη όσο και η λήψη μίας απλής φωτογραφίας.

https://www.youtube.com/watch?v=r8mR33cp_Fk

Η πρωταγωνίστρια της διαφήμισης, η οποία είναι στα ελληνικά με …αγγλικούς υπότιτλους, είναι μία νεαρή κοπέλα που επισκέπτεται τη γιαγιά της σε ένα ελληνικό νησί. Η φωτογραφία που τραβά ενθουσιάζει τόσο πολύ τη γιαγιά όσο και τους υπόλοιπους κατοίκους που η πρωταγωνίστρια αρχίζει να φωτογραφίζει σχεδόν τους πάντες! Ακόμη και τον ιερέα της τοπικής ενορίας!
Στην ίδια διαφήμιση ακούγεται το τραγούδι του έλληνα ρεμπέτη Κώστα Μπέζου “Πάμε στην Χονολουλού”.

Portrait mode on the iPhone 7 Plus helps you take great portraits by creating a depth-of-field effect that blurs backgrounds and brings faces into beautifully sharp focus. So now, taking a professional-looking portrait is as easy as snapping a photo.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *