ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 4S “Siri”: Απλά μίλησέ του και αυτό θα σε ακούσει

Δεν ξέρω για εσάς, αλλα προσωπικά δεν ξετρελάθηκα με το νέο iPhone 4S. Ναι, έχει καλύτερο φακό στην κάμερα. Ναι, οι διαστάσεις των φωτογραφιών είναι 8 megapixels. Ναι.. το iPhone 4S έγινε διπύρηνο. Ναι, το λειτουργικό άλλαξε και ο τρόπος που εμφανίζονται οι reminders και τα Notofications άλλαξαν και αυτά. Και πάλι όμως. Μπορούν αυτά τα “νέα” (για πολλούς όμως παλιά) features να χρίσουν ένα κινητό τηλέφωνο σαν το καλύτερο smartphone ever;

H απάντηση είναι πως… όχι.

Μην βιάζεστε όμως, γιατι η Apple κάτι άλλαξε τελικά. Κάτι, που όχι μόνο αλλάζει το iPhone και το ανεβάζει ένα επίπεδο παραπάνω, αλλα κάτι που τελικά φαίνεται πως θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα κινητά μας τηλέφωνα. Ποιός είναι αυτός ο τρόπος; Μιλώντας σε αυτα!

Η Apple παρουσίασε το νέο iOS 5. Η νέα έκδοση του λειτουργικού του iPhone, του iPad και του iPod άλλαξε και μετράει 200 και πλέον διορθώσεις/βελτιώσεις, αλλα κατα γενική ομολογία, αυτό που ξεχώρισε είναι χωρίς καμμία δυνατότητα σύγκρισης το Siri. To Siri είναι ένα νέο σύστημα επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, στην προκειμένη περίπτωση του iPhone 4S. Με αυτή τη δυνατότητα το iPhone 4S γίνεται ο πιό πιστός σου φίλος ο οποίος θα σε βοηθήσει να αντλήσεις διάφορες πληροφορίες χωρίς καν να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου παρα μόνο να του…μιλήσεις σαν να μιλάς σε έναν άνθρωπο. Αυτό με τη σειρά του θα καταλάβει τί λές και απευθείας θα σου απαντήσει με τα αποτελέσματα που ζήτησες.

Τη στιγμή που μιλάμε, το Siri έχει ισχύς μόνο στην Αγγλική, Γερμανική και Γαλλική γλώσσα. Σύντομα όμως το Siri θα μιλάει και άλλες γλώσσες κάνοντας το όνειρό μας πραγματικότητα. Εμείς θα μιλάμε και το iPhone 4S θα μας απαντάει. Μηνύματα, Reminders, ερωτήσεις για τον καιρό, κλείσιμο ραντεβού, πληροφορίες απο το Wikipedia και πολλά πολλά άλλα απλά και μόνο μιλώντας στο (τελικά) καλύτερο κινητό του κόσμου. Το iPhone 4S, γιατι ναι, με το Siri, η Apple μας έκανε να δούμε το κινητό απο μία άλλη οπτική γωνία, όπως ποτε δεν το είχαμε φανταστεί.

[DAILYFIX.GR @ apn]

New apple iphone 4S Introducing SIRI

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PfnqEaqKmOU[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *