ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPad mini , το νέο tablet της Apple

Είχαν ακουστεί διάφορες φήμες για το οτι η Apple θα έριχνε στην αγορά κάτι νέο αμέσως μετά την παρουσίαση του iPhone 5. Αυτό το “νέο” προϊόν κατά πολλούς σήμαινε iPad mini και μάλλον είχαν δίκιο μιας και το πολύ γνωστό Fortune υποστηρίζει πως έχει πληροφορίες απο τρίτο πρόσωπο πως η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για να έχει έτοιμο το νέο μικρό iPad (mini) και να το παρουσιάσει στις 17 Οκτωβρίου 2012.

Το νέο iPad mini θα έχει σαφώς μικρότερη οθόνη που θα φτάνει (σύμφωνα πάντα με τις φήμες που κυκλοφορούν) τις 7,85″ ίντσες και θα έρχεται με το νέο Lightning Connector.

Η τιμή του λέγεται πως θα αγγίζει τα $350. Οι προσκλήσεις μάλιστα απ’ό,τι ακούγεται θα μοιραστούν στις 10 Οκτωβρίου και στις 17 θα γίνει η παρουσίαση. Μέχρι όμως να γίνουν οι φήμες πραγματικότητα, θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, κάτι που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το σίγουρο είναι πως η Apple θέλει να χτυπήσει τους ανταγωνιστές και με τα Windows 8 Tablets που έρχονται σίγουρα θα χρειάζεται ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα της για να αντιμετωπίσει τον πιθανό πόλεμο στο μέτωπο που λέγεται “Tablets”.

[DAILYFIX.GR @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *