ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πωλείται για μερικά…εκατ. δολάρια το america.com

Η δικτυακή ονομασία “america. Com” πρόκειται να τεθεί σε δημοπρασία στο Ιντερνέτ από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και το τίμημα της αγοράς της αναμένεται να ανέλθει σε πολλά εκατ. δολάρια, ανακοίνωσε χθες η εταιρεία Internet Media Consultants SA, που εδρεύει στη Νυόν της Ελβετίας.

Με εκτιμώμενη αξία στα 3,5 έως 7,3 εκατ. δολάρια, η ονομασία αυτή έχει κατοχυρωθεί από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 κι ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί ουσιαστικά ως δικτυακός τόπος, τόνισε ο διευθυντής της ΙΜCSA Πάολο Μπαλάστρο.

Η εταιρεία, που ειδικεύεται στη διαχείριση φακέλλων με τις ονομασίες δικτυακών τόπων, τόνισε πως θα δημοπρατήσει την ονομασία “αmerica.com” για λογαριασμό πελάτη της, ο οποίος κατέχει από πολλών ετών τα δικαιώματά της.

“Μεγάλες εταιρείες ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους”, τονιζεται σ’ ανακοινωθέν της IMCSA, το οποίο χαρακτηρίζει το “america.com” ως το “ωραιότερο όνομα δικτυακού τόπου”.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 12.00, ώρα Ελλάδος στις 22 Μαΐου στις ιστοσελίδες greatdomains.com και sedo.com και θα λήξει στις 11.00, ώρα Ελλάδος, στις 29 Μαΐου, με τιμή εκκίνησης το ένα εκατ. δολάρια.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *