ΜΟΥΣΙΚΗ

Ένα νέο SONIC από Τρίτη 13 Μαϊου

Στην πέμπτη σεζόν της κυκλοφορίας του, το SONIK έχει καθιερωθεί πλέον ως ο μοναδικός οδηγός για ό,τι συμβαίνει στη διεθνή μουσική στη χώρα μας. Και όχι, τυχαία. Στηριζόμενο από την αρχή σε μια μαγιά με αναγνωρίσιμες υπογραφές, αλλά και νέα παιδιά που προήλθαν από το αδελφό “Avopolis” και πλέον γράφουν τις μουσικές στήλες και τους οδηγούς διασκέδασης στο σύνολο του free press Τύπου, το SONIK αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για τα μουσικά δρώμενα.

06.jpgΜέσα στα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έξοδο της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής από το underground στο προσκήνιο (πολλά από τα group που προώθησε φιγουράρουν πλέον σε lifestyle μη μουσικά έντυπα ή η μουσική τους χρησιμοποιείται σε διαφημίσεις!), με διαρκείς παρουσιάσεις, free events και φυσικά με την ενεργή συμμετοχή του στη Γιορτή της Μουσικής, όπου δεκάδες ελληνικά συγκροτήματα γεμίζουν της πλατείες 22 ελληνικών πόλεων.

dailyfaxΟργανώνοντας τα επόμενα βήματα (ήτοι, το online sonik radio με παραγωγούς και κανονική ροή) και με την προσθήκη πλέον ακόμα σημαντικότερων ονομάτων στο ρόστερ του (όπως το Μάκη Μηλάτο ως σύμβουλο έκδοσης και τη Ρουμπίνη Διαμαντοπούλου -πρώην αρχισυντάκτρια του Ποπ+Ροκ), το SONIK αποφάσισε να αλλάξει και όψη. Με τη βοήθεια του βραβευμένου και φέτος στα ΕΒΓΕ Πάρι Κούτσικου και της Θεοδοσίας Ανδριώτη (που συμμετείχε στο στήσιμο του FAQ), το SONIK μεταμορφώνεται σε ένα φρέσκο και πολύχρωμο έντυπο που στηρίζεται περισσότερο πλέον στα πρόσωπα, στα icons της μουσικής βιομηχανίας, αυτά που δίνουν το χρώμα και το συν στην εποχή όπου όλα χωράνε μέσα σε ένα i-pod. Προσαρμοσμένο από τη μία σ’ αυτή την εποχή (με διαρκείς προτάσεις για download και προτάσεις album σε όλα τα θέματα), το SONIK παίζει το ρόλο που έχουν όλα τα σύγχρονα μουσικά περιοδικά στον κόσμο: αναλύει ψύχραιμα το παρόν σε σχέση με το παρελθόν, εστιάζει στα είδωλα, συνδέει τη μουσική με το lifestyle με την έννοια του τρόπου ζωής (από αυτό το τεύχος υπάρχουν φωτογραφίσεις μόδας με περσόνες του rock), αλλά και τις καθημερινές μας συνήθειες και hobbies (video games, βιβλίο, cinema, θέατρο, έξοδος) προτάσσει την καθαρή πληροφορία ως συγκεντρωτική ανάλυση. Κι αυτό το βλέπει κανείς στο ξεκάθαρο και απόλυτα σύγχρονο στήσιμό του.

01.jpgΤο νέο SONIK Μαϊου κυκλοφορεί την Τρίτη 13 Μαρτίου με εξώφυλλο PORTISHEAD, πεντάχρωμη εκτύπωση (με ένα pantone χρώμα παντού) και δύο διαφορετικά χαρτιά (ένα Velvet 100gr. τριπλής επίχρυσης για το κυρίως μέρος και το γνωστό χαρτί γραφής για τον οδηγό αγοράς). Επιπλέον, τεύχη του προηγούμενου τεύχους, από τον επόμενο μήνα, θα υπάρχουν δωρεάν σε πολλούς από τους χώρους όπου διανέμεται πλέον το Platform. Τέλος, αυτό το διάστημα, η Oxy Publishing ετοιμάζει τη μαζική συμμετοχή της στη Γιορτή της Μουσικής, με ξεχωριστά stages Sonik, Platform και Avopolis.Greek στους δρόμους της Αθήνας. Γιατί, δεν γράφουμε μόνο…


ΘΕΜΑΤΑ SONIK 37:

PORTISHEAD ΚΑΙ BRISTOL!
NEO SOUL SISTERS: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η AMY WINEHOUSE
ΕΙΝΑΙ Η
DUFFY Η ΝΕΑ DUSTY SPRINGFIELD;
ΤΑ
GROUP ΤΟΥ 2008!
FASHION: STILLETO SKAG
ΕΡΕΥΝΑ: ΓΙΑΤΡΕ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ;


ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ:
Madonna, REM, Moby, Daft Punk, Duffy, Gnarls Barkley, James, Lenny Kravitz, John Legend, M83, MGMT, Miss Kittin, Nick Cave. Portishead, Raconteurs, Rolling Stones, Supergrass, Tindersticks και πολλά άλλα!


Kυκλοφορεί για πρώτη φορά σε 20.000 τιράζ και με τιμή 3,90 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *