ΔιάφοραΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαγωνισμός της Ιαπωνικής Πρεσβείας με έπαθλο ταξίδι στην Ιαπωνία

Η Ιαπωνική Πρεσβεία προκηρύσσει διαγωνισμό Δοκιμίου με έπαθλο ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι από 18 έως και 35 ετών, Έλληνες υπήκοοι και να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα.

Τα θέματα του διαγωνισμού αφορούν, μεταξύ άλλων, τους τρόπους ενίσχυσης των διμερών σχέσεων (Ελλάδας-Ιαπωνίας) σε πολιτικό, πολιτιστικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ιαπωνική κυβέρνηση όσον αφορά την προώθηση της λαϊκή κουλτούρας της Ιαπωνίας, για παράδειγμα Ιαπωνική κουζίνα, σε άλλες χώρες.

Το κείμενο,το οποίο θα κατατεθεί στην αγγλική γλώσσα μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό του υποψηφίου, θα πρέπει να είναι έκτασης 500-600 λέξεων.

Τα δοκίμια θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 6 Ιουνίου 2008. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι δεν θα γίνουν δεκτά δοκίμια που θα κατατεθούν ή θα φθάσουν ταχυδρομικά αργότερα από την προθεσμία.

Για περισσότερες πληροφορίες και την ακριβή διατύπωση των τριών θεμάτων επικοινωνήστε με το Μορφωτικό Τμήμα της Ιαπωνικής Πρεσβείας, τηλ.: 2106709901-2 και στο διαδίκτυο www.gr.emb-japan.go.jp, e-mail:jpnembgr@hol.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *