Διάφορα

ΑΤΤΙΚΑ ENDURO CUP 2007

tn_hellΤο δημοφιλέστερο event στον χώρο του δίκυκλου μηχανοκίνητου εκτός δρόμου αθλητισμού, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανακαλύπτει για εσάς νέους δρόμους διαφυγής από την καθημερινότητα δίπλα στους αστικούς μας οικισμούς.Ζητάμε και εφέτος από τους νέους αναβάτες που κατακλύζουν την Πάρνηθα και τα πέριξ του νομού, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα φέρνοντας ένα νέο αέρα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αλλά και από αυτούς που δεκαετίες στηρίζουν το σπορ να συμπορευτούν μαζί μας, κουβαλώντας το πνεύμα της παρέας του βουνού που δεκαετίες διατηρεί την εικόνα του ζωντανή στην χώρα μας. Σκηνικό που το 2006 πήρε σάρκα και οστά και μας γέμισε με όνειρα για το μέλλον.

Μια χρονιά επιτυχιών πρέπει να διαδέχεται μια ακόμα πιο δυναμική χρονιά.

Γι’ αυτό και οι συντελεστές του Attika θα ανεβάσουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Θα βοηθηθούν για αυτό από τις πολλές συμμετοχές και το θέαμα που προσφέρει ο υψηλός ανταγωνισμός ενός αγώνα enduro. Αλλά και από το πλήθος των θεατών που θα κατακλύσουν τις ειδικές διαδρομές και τα μονοπάτια προκειμένου να συμμετέχουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο, όσο και να εμψυχώσουν τους  αθλητές-αναβάτες.

Βοηθοί τους για άλλοι μια φορά θα είναι τα ειδικά έντυπα του κοινού τα οποία θα παραλαμβάνουν από την εκκίνηση της εκάστοτε διαδρομής.

Νέες κατηγορίες, έπαθλα, συνεργασίες και παράλληλα δρώμενα έρχονται να γεμίσουν το πρόγραμμα του απαιτητικότερου αθλήματος εκτός δρόμου μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τρόπο που θα καλυφθούν και οι πιο απαιτητικοί.

Πάμε λοιπόν όλοι να σηκώσουμε την αυλαία την Κυριακή 18 Μαρτίου, στο Λαύριο, σε ένα μοναδικό ιστορικά, βαρύ πεδίο δράσης, να περιπλανηθούμε ανάμεσα στις τρεις νότιες ακτογραμμές της Αττικής ανάμεσα από αρχαία πλυντήρια, ερειπωμένες σήραγγες και παλιά μεταλλεία. Αγωνιζόμενοι και θεατές θα χαρούμε μια φύση αλλιώτικα όμορφη, με θέα την θάλασσα και την υπέροχη Λαυρεωτική.

Ραντεβού στο βουνό!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2007ΕΙΔΟΣ   ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ1ος Αγώνας   Λαύριο Αττικής   18 Μαρτίου

2ος Αγώνας   Κονίστρες Ευβοίας (Κύμη)  28 Απριλίου

Racers & funs party  Αθήνα     14 Μαΐου

Attika Twins   Μαρκόπουλο    13 Οκτωβρίου

3ος Αγώνας   Μάνδρα Αττικής   18 Νοεμβρίου

4ος Αγώνας   Θήβα     09 Δεκεμβρίου

Απονομή κυπέλλου Αθήνα     16 Δεκεμβρίου
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *