Επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία γυναίκας στην Ίο

astynomiaereunes_copy6746Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία, η άγρια δολοφονία που είχε γίνει πριν από μια εβδομάδα στην Ιο, με θύμα την 59χρονη μαγείρισσα του Δημοτικού παιδικού σταθμού, η οποία είχε βρεθεί νεκρή, με συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο μέσα στο σταθμό. Δράστης είναι 37χρονος υπάλληλος του Δήμου Ίου, ο οποίος συνελήφθη χθες και ομολόγησε στην πράξη του. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δράστης ήταν υπεύθυνος διαχείρισης του Δήμου και παρακρατούσε τα χρήματα της γυναίκας από τις μισθολογικές προαγωγές και τις αναδρομικές της αυξήσεις.

Στον Εισαγγελέα ο 37χρονος

Επειδή η γυναίκα κατάλαβε ότι την έκλεβε και έκανε αίτηση στο Δήμο για να της δώσουν αναλυτικά τις μισθολογικές της καταστάσεις, ο 37χρονος της έστησε ενέδρα την ώρα που πήγε στη δουλειά της και τη σκότωσε μ΄ ένα σφυρί.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Νάξου.

Συνελήφθη ο δολοφόνος του αστυνομικού στη Νίκαια

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 36χρονου αστυνομικού που έχασε την ζωή του στις 5 Μαρτίου, όταν καταδίωξε ένοπλο κακοποιό μετά από ληστεία τράπεζας στη Νίκαια.

Δράστης -συμφωνά με πληροφορίες από την ασφάλεια Αττικής- είναι ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος έχει διαπράξει δεκάδες ληστείες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *