Επικαιρότητα

Επιχείρηση “σκούπα” στο κέντρο της Αθήνας

astunomiko79Εκτεταμένη επιχείρηση “σκούπα”, πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της νύχτας η Διεύθυνση Αλλοδαπών σε συνεργασία με αστυνομικούς των τμημάτων της Ασφάλειας και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών, σε μπαρ, οίκους ανοχής και στέκια αλλοδαπών, στο κέντρο της Αθήνας. Συνελήφθησαν συνολικά 56 άτομα

Η επιχείρηση στην οποία πήραν μέρος 600 αστυνομικοί έγινε στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, στο Μεταξουργείο, στο Σταθμό Λαρίσης και σε άλλα σημεία του κέντρου της Αθήνας. Οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν ελέγχους σε συνολικά 712 άτομα, σε μπαρ της περιοχής, σε οίκους ανοχής, αλλά και σε σημεία που συγκεντρώνονται αλλοδαποί ενώ προσήγαγαν στην Ασφάλεια 92 άτομα.

Η επιχείρηση-σκούπα συνεχίστηκε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Έγιναν 56 συλλήψεις για παραβάσεις. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 13 για ναρκωτικά (5 Ελληνες και 8 αλλοδαποί), 8 για παράβαση του νόμου περί ηθών, 8 για όπλα (ένας Ελληνας και 7 Αλβανοί), ένας Γεωργιανός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα στιλέτο, περούκα και διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και 26 λαθρομετανάστες.

Εγιναν ακόμα 126 έλεγχοι σε αυτοκίνητα, 60 σε δίκυκλα και 39 σε καταστήματα, ενώ κατασχέθηκαν: 4,4 γραμμάρια ηρωίνης, 21,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 30 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 64 ναρκωτικά χάπια, ένα πιστόλι και 17 φυσίγγια, ένα πιστόλι κρότου, τέσσερα μαχαίρια, ένας σιδηρολοστός και σιδερογροθιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *