Επικαιρότητα

Ζημιές στη Γεωπονική σχολή από επεισόδια

Σοβαρές ζημιές έχουν προκληθεί, σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω και μέσα στη Γεωπονική Σχολή, από τα επεισόδια που σημειώθηκαν τη νύχτα από ομάδες νεαρών, οι οποίοι συμμετείχαν σε εκδήλωση υπέρ της αποποινικοποίησης του χασίς.

Λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, ομάδες από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση που, κατά την αστυνομία, ήταν περίπου 3.000 άτομα, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που ήταν εκεί, έστησαν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων και λάστιχα και έβαλαν φωτιές.

Στη συνέχεια έκαναν συνεχώς επιθέσεις μέσα από τη Γεωπονική Σχολή, όπου κατέφευγαν για να αποφύγουν τις συλλήψεις, πετώντας πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστή η λεωφόρος Αθηνών και στα δυο ρεύματα μέχρι τις 7.30 το πρωί. Μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί κανείς, ενώ, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, νωρίς το απόγευμα έχει προγραμματιστεί πορεία από το Θησείο προς τη Γεωπονική Σχολή από αντιεξουσιαστές.

Στο μεταξύ, νωρίτερα χθες το βράδυ, άλλη ομάδα νεαρών πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην είσοδο και σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ μαύρισε και ο τοίχος της πρόσοψης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμιά σύλληψη.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *