Αθλητικά

Ζωντανά στο Διαδίκτυο η συνέντευξη της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΤην Πέμπτη είχε οριστεί αρχικά η Συνέντευξη Τύπου της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνηση την Πέμπτη θα διεξαχθεί τελικά. Μπορεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος την Τρίτη να ανέβαλε την συνέντευξη αλλά αυτή θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Αυτό ανακοίνωσε η ΠΕΚ. Κανείς όμως δεν γνωρίσει τον χώρο που θα γίνει αλλά και την ώρα. Η Συνέντευξη θα μεταδοθεί μέσω του site της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης:

«Δείτε σήμερα Πέμπτη σε απευθείας μετάδοση, στο panathinaikosmas.com τη συνέντευξη της Π.Ε.Κ. σε web casting. Μετά το τέλος της ζωντανής μετάδοσης η συνέντευξη θα υπάρχει μαγνητοσκοπημένη στην ιστοσελίδα μας” αναφέρεται στην ιστοσελίδα panathinaikosmas.gr

[pageview http://www.panathinaikosmas.com/ “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Π.Ε.Κ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ]

Μάλιστα στη σελίδα αυτή υπάρχουν και οι πρόσφατες ανακοινώσεις της “Π.Ε.Κ.” με σκοπό την πλήρη ενημέρωση των φίλων του Παναθηναϊκού.

Η “Π.Ε.Κ.” με την απόφαση αυτή θα ήθελε να διαφυλάξει να μην εξελιχθεί σε συλλαλητήριο και το ξενοδοχείο που θα γίνει η εκδήλωση θα είναι μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

3 σκέψεις σχετικά με το “Ζωντανά στο Διαδίκτυο η συνέντευξη της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης

  • ΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ,ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ Π.Ε.Κ. ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ”ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ” ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *