ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Internet

tn_aegeanlibΝέα έκδοση Δικτυακής Πύλης απέκτησε η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.lib.aegean.gr.
H Πύλη της Βιβλιοθήκης υλοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου ΕΠΕΑΕΚ “Αναβάθμιση Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Αιγαίου” που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και φιλοξενεί όλο το περιεχόμενο του υφιστάμενου ιστοτόπου της Βιβλιοθήκης. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στις νέες εφαρμογές της Γκρίζας Βιβλιογραφίας και της Ψηφιακής Χαρτοθήκης.

Η πύλη είναι συμβατή με όλα τα παγκόσμια πρότυπα σχεδιασμού (XTML 1 STRICT , CSS 1, 508 Accesibility) και είναι προσβάσιμη ακόμη κι από φυλλομετρητές που χρησιμοποιούν άτομα με ειδικές ανάγκες. Σχεδιάστηκε από την ομάδα της Nextweb στην Μυτιλήνη μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες και στη συνέχεια αναπτύχθηκε από την Istos.com

Σχεδιάστηκε με γνώμονα την εύκολη και ευχάριστη οπτικά πλοήγηση, έτσι ώστε να αποτελέσει ένα σύγχρονο μέσο παρουσίασης της Βιβλιοθήκης και των υπηρεσιών της, υπαρχόντων και μελλοντικών.

Στόχος του Πανεπιστημίου είναι η παρούσα δικτυακή πύλη, πέρα από ένα σύγχρονο μέσο πληροφόρησης και ενημέρωσης, να αποτελέσει μελλοντικά και μέσο επικοινωνίας και συνεύρεσης όλων των εμπλεκομένων με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.lib.aegean.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *