ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet (Ε.Ε.Χ.Ι.)

Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet (Ε.Ε.Χ.Ι.)Όταν άρχισε να λειτουργεί η , τον Δεκέμβριο του 1993, δεν υπήρχε καλά καλά Μητρώο Ονομάτων Internet (.gr), δεν υπήρχε η Ε.Ε.Τ.Τ., δεν υπήρχε η ΟΤΕΝΕΤ και οι λοιποί, παρά μόνον η FORTHNET και δύο τρείς Πάροχοι, εκ των οποίων οι περισσότεροι δεν υπάρχουν πια.
Η ΕΕΧΙ προσφέρει δικαιώματα στα μέλη της με σκοπό την εξασφάλιση της πρόσβασής τους στο Internet, την ενημέρωσή τους για θέματα που αφορούν στο Διαδίκτυο και την επίλυση κοινών προβλημάτων.

Από το 1994 που ιδρύθηκε, η ΕΕΧΙ, έχει αξιοποιήσει την δραστηριότητα των μελών της για την επίσημη αναγνώρισή της, τη διαμόρφωση των γραφείων της και την εγκατάστασή της σε αυτά, την αγορά, εγκατάσταση και λειτουργία των εξυπηρετητών της και την πραγματοποίηση σεμιναρίων για τη δομή, χρήση και αξιοποίηση του Internet σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Η ΕΕΧΙ διάνυσε αρκετό δρόμο από τον Δεκέμβριο του ’93 παράλληλα με το Internet σε μια Ελλάδα που έχει αλλάξει αρκετά από τότε.

Η Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet, με διαρκή παρουσία στο Ελληνικό Διαδίκτυο από τον Ιανουάριο του 1994 προσφέρει στα μέλη της τη νέα δράση Νομικής Στήριξης.

Παράλληλα ενεργεί για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με το Internet και για την εκπαίδευση σε αυτό. Διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια φροντίζοντας να είναι ιδιαίτερα προσιτά σε μαθητές και φοιτητές. Διατηρεί το δικό της host με μόνιμη σύνδεση με το Internet και διαθέτει λογαριασμούς στα μέλη της.

Σωματείο Μη Κερδοσκοπικό – Μη Κυβερνητική Οργάνωση – Έτος Ίδρυσης 1993 – Η EEXI δεν έχει λάβει ποτέ Κρατική ή Κοινοτική Επιδότηση και Επιχορήγηση

ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.eexi.gr/

2 σκέψεις σχετικά με το “Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet (Ε.Ε.Χ.Ι.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *