ΕπικαιρότηταΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Θέλει να επιστρέψει στη ΝΔ ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ.Δαϊλάκης

Επιστολή στον Πρωθυπουργό απέστειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γ. Δαϊλάκης με την οποία ζητά να επανεξεταστεί άμεσα η επιστροφή του στην ΚΟ της ΝΔ, έξω από την οποία, όπως αναφέρει δεν μπορεί να λειτουργήσει πολιτικά. Ο πρόσφατα διαγραφείς από το κυβερνών κόμμα βουλευτής αναφέρει ότι πέραν της συγγνώμης που εκφράζει προς τον Πρωθυπουργό, οι δηλώσεις που οδήγησαν στη διαγραφή του δεν είχαν στόχο να πλήξουν, αλλά αντιθέτως να στηρίξουν τον Κ. Καραμανλή και το κόμμα.

Ο κ. Δαϊλάκης τονίζει επίσης ότι σε περίπτωση που ο Πρωθυπουργός δε δεχθεί την επιστροφή του, υποβάλλει την παραίτησή του για το καλό της παράταξης. Σημειώνεται ότι το σενάριο επιστροφής ή παραίτησης Δαϊλάκη ισοδυναμεί με την ενίσχυση της ΚΟ της ΝΔ κατά μία έδρα. Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, απ’ όπου αναμένεται επίσημη αντίδραση σχολίασαν ότι εκτιμούν την κίνηση του βουλευτή, η οποία θα εξεταστεί.


Η επιστολή

Το ακριβές κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

“Κύριε Πρόεδρε,

Οι όποιες πρόσφατες δηλώσεις μου είχαν ως μόνο γνώμονα τη στήριξή σας. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία και για το αν με αυτές θίγεσθε εσείς, ή πρόσωπα που ανέφερα, θέλω να διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι ουδεμία πρόθεση είχα να δημιουργήσω πρόβλημα σε ένα κόμμα στο οποίο ανήκα, ανήκω και θα ανήκω.

Με αυτήν μου τη δήλωση και πέρα από έκφραση της συγγνώμης μου, θεωρώ ότι δε μπορώ να υπάρξω πολιτικά έξω από τη Νέα Δημοκρατία.

Παρακαλώ να επανεξεταστεί άμεσα η επιστροφή μου σε αυτήν και συγκεκριμένα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Υπό διαφορετικούς όρους, η παραίτησή μου είναι στη διάθεσή σας”.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *