ΚόσμοςΜΟΥΣΙΚΗ

Θα ξαναταφεί ο Michael Jackson

jakson_copyΠριν από μερικές εβδομάδες ο Μάικλ Τζάκσον οδηγήθηκε στη τελευταία του κατοικία. Τώρα, η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς της ποπ θα ταφεί τελικά την ημέρα των πεντηκοστών πρώτων γενεθλίων του.

Εν τω μεταξύ, ο προσωπικός του γιατρός, που από πολλούς θεωρείται ως υπαίτιος για το θάνατό του, έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που μεταδόθηκε στο youtube.

Την πρώτη του αυτή δημόσια εμφάνιση μέσω του youtube, επέλεξε να κάνει σχεδόν ενάμισι μήνα μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, ο προσωπικός του γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ. Στο μαγνητοσκοπημένο βίντεο ο Μάρεϊ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε εκείνους που βρίσκονται στο πλευρό του και δηλώνει ότι έχει πει όλη την αλήθεια για την υπόθεση.

>Αφιέρωμα στον Michael Jackson (Tribute to Michael Jackson)<

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ασθενείς μου και τους φίλους μου που μου έχουν στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γράμματα και μηνύματα και μου δείχνουν ότι υποστηρίζουν και προσεύχονται για εμένα και την οικογένειά μου. Έχω πει όλη την αλήθεια και πιστεύω ότι η αλήθεια θα επικρατήσει.

Πρέπει να υπενθυμιστεί το ότι ο Μάρεϊ έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών, αναφορικά με τα αίτια του θανάτου του βασιλιά της ποπ, κι αν και δεν έχουν απαγγελθεί εναντίον του κατηγορίες, από πολλούς θεωρείται υπαίτιος του θανάτου του Τζάκσον.

«Όλα όσα είπε [ο Μάρεϊ] θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον του. Κάθε δικηγόρος θα συμβούλευε να μην μιλήσει για αυτή την υπόθεση ειδικά όταν απειλείται με την απαγγελία κατηγοριών.» είπε ο δικηγόρος Σταν Γκόλντμαν.

Εν τω μεταξύ, λύθηκε το μυστήριο της κηδείας του Τζάκσον. Ο βασιλιάς της ποπ τελικά θα κηδευτεί την ημέρα των γενεθλίων του, στις 29 Αυγούστου στο Φόρεστ Λόουν Μεμόριαλ Πάρκ του Λος Άντζελες.

Οι Αρχές δεν περιμένουν πλήθος θαυμαστών στην κηδεία, αφού η είσοδος στο νεκροταφείο θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις που θα δώσει η οικογένεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *