ΑθλητικάΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι των «δικεφάλων» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι των «δικεφάλων», ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας παρουσία περίπου 30.000 θεατών. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Μουσλίμοβιτς στο 15ο λεπτό, ενώ για την «Ένωση» ισοφάρισε ο Μπλάνκο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α` ημιχρόνου.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και «κυνήγησε» το γρήγορο γκολ. Και μπορεί να μη το σημείωσε στο 5ο λεπτό, όταν το πλασέ του Μουσλίμοβιτς απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Κυργιάκος, όμως το πέτυχε 10 λεπτά αργότερα με «δράστη» εκ νέου τον Βόσνιο. Συγκεκριμένα, από την πάσα ακριβείας του Βερόν στον Μουσλίμοβιτς, ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ (1-0). Το δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές κυριάρχησε στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α` μέρους και μετά τα αλλεπάλληλα λάθη των αμυντικών του ΠΑΟΚ, ο Μπλάνκο έγινε αποδέκτης της μπάλας και αφού πέρασε πρώτα και τον Χαλκιά, πλάσαρε σε κενή εστία φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Ο Δώνης προσπάθησε να δώσει νέα πνοή στην ομάδα του περνώντας στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του β` ημιχρόνου, τους Πελετιέρι (αντί του Πλιάτσικα) και Τζεμπούρ (αντί του Ρίκκα), όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Και οι δύο παίκτες έμειναν στη μετριότητα, απέναντι σε ένα ΠΑΟΚ που προσπαθούσε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά χωρίς να είναι αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Στο 60` και στο 62` ο Βιερίνια δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Σάχα, ενώ στο 75` ήταν η σειρά της ΑΕΚ να έχει ευκαιρία για γκολ, όταν ο Σκόκο επιχείρησε το σουτ όμως ο Χαλκιάς δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)

Κίτρινες κάρτες: Εντίνιο, Δάρλας, Βερόν, Γεωργέας, Μουσλίμοβιτς, Μαϊστόροβιτς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας (78` Μπιζέρα), Βιερίνια (85` Λάκης), Ίβιτς (69` Μπακαγιόκο), Βερόν, Μπαλάφας, Σνάουτσερ.

ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης): Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Εντίνιο (64` Λαγός), Μπασινάς, Πλιάτσικας (46` Πελετιέρι), Ρίκκα (46` Τζεμπούρ), Μπλάνκο, Κυργιάκος, Γεωργέας, Σκόκο.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *