Επικαιρότητα

Ληστεία στο ΙΚΑ Αιγάλεω, “σκούπα” στην Ομόνοια

astynomialegxoi7Στόχος ενός ένοπλου νεαρού κακοποιού έγιναν λίγο πριν από τις οκτώ και μίση το πρωί τα γραφεία του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην περιοχή του Αιγάλεω, από τα οποία ο δράστης αφαίρεσε όσα χρήματα βρήκε στα ταμεία και διέφυγε ανενόχλητος.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 08:25, όταν ο άγνωστος που ήταν οπλισμένος με πιστόλι εισέβαλε στο υποκατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Περικλέους και Ιωαννίνων. Αφού πρώτα ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και τους ασφαλιζόμενους που ήταν στον χώρο των ταμείων με την απειλή του όπλου του αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγε πεζός, χωρίς κανείς να τον ενοχλήσει.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στην περιοχή, παρά τις έρευνες δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Επιχείρηση “σκούπα” στην Ομόνοια

Αισθητή την παρουσία της στο κέντρο της Αθήνας, μετά από αρκετό καιρό, έκανε η αστυνομία που κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών πραγματοποίησε επιχείρηση ελέγχου νομιμότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και των ομάδων πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος (ΟΠΚΕ), που πραγματοποίησαν ελέγχους σε 120 άτομα, αρκετά οχήματα καθώς και καταστήματα, συνέλαβαν συνολικά 19 άτομα.
Από αυτά τα 13 είναι αλλοδαποί και οι έξι Έλληνες.
Όσον αφορά στα αδικήματα, 14 συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, 4 για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων και ένας για οπλοφορία, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης, διάφορα ναρκωτικά χάπια, μία σιδερογροθιά και μία λόγχη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για τα περεταίρω.

Πηγή:http://www.ert.gr

Μια σκέψη για το “Ληστεία στο ΙΚΑ Αιγάλεω, “σκούπα” στην Ομόνοια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *