Επικαιρότητα

Μπαράζ ληστειών σε τράπεζες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

listiaΤρεις ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν σήμερα σε τράπεζες στην Αττική. Το μπαράζ των ληστειών άρχισε στις 08.40 από την Τράπεζα Πειραιώς, στην οδό Ομήρου 70, στη Νέα Σμύρνη.

Δύο άγνωστοι, που φορούσαν κράνη, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού πελάτες και υπαλλήλους, άρπαξαν άγνωστο ως στιγμής χρηματικό ποσό από ένα ταμείο και διέφυγαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Στις 10.05 ένας κουκουλοφόρος εισέβαλε στο υποκατάστημα της ΠΡΟΜΠΑΝΚ στην οδό Κλεισθένους 75, στο Γέρακα, και άρπαξε με την απειλή πιστολιού άγνωστο ποσό από ένα ταμείο. Ο δράστης διέφυγε πεζός.

Στις 12.30 δύο ένοπλοι άρπαξαν επίσης άγνωστο ποσό από το υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου, στη διασταύρωση Ανδρέα Παπανδρέου και Ομήρου, στο Χαλάνδρι.

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Αγίου Δημητρίου 77 στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες περιοίκων δύο άτομα που κρατούσαν πιστόλια και χειροβομβίδα πήραν τα χρήματα αλλά στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στα πόδια δύο άτομα. Οι δράστες νωρίτερα τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου ένα ακόμα άτομο μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας. Στη διάρκεια της συμπλοκής επενέβησαν αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *