cinema

Νέες ταινίες: The Nightmare Before Christmas, Enchanted, Ψυχραιμία!


– Αυθεντικός Τίτλος:
The Nightmare Before Christmas

– Μεταφρασμένος Τίτλος:
Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης
· Πλοκή: Ο Jack Skellington είναι ο Βασιλιάς του Halloween, όπου αυτός και οι υπόλοιποι κάτοικοι, όλο το χρόνο προετοιμάζονται για την ετήσια γιορτή του Halloween. Η δουλειά του επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και κοντεύει να γίνει ρουτίνα, γι`αυτό ο Jack νιώθει μια έντονη ανάγκη για ανανέωση. Όταν θα βρεθεί ξαφνικά στο χωριό του Αϊ Βασίλη, θα έρθει για πρώτη φορά με το κλίμα των Χριστουγέννων το οποίο θα προσπαθήσει να μεταφέρει στη γιορτή του Halloween. Οι συμπολίτες του όμως δεν θα ενθουσιαστούν με αυτή την ιδέα. Περισσότερες πληροφορίες


– Αυθεντικός Τίτλος:
Enchanted – Μεταφρασμένος Τίτλος:
Η ΜαγεμένηΑξιολόγηση: 6.00/10 Stars6.00/10 Stars6.00/10 Stars6.00/10 Stars6.00/10 Stars6.00/10 Stars (6.00/10)


·
Πλοκή:
Σε έναν παραμυθένιο κόσμο, η Giselle (Amy Adams) ενα όμορφο κορίτσι γνωρίζει και ερωτεύεται τον όμορφο πρίγκιπα. Τα νέα αναστατώνουν τη σατανική βασίλισσα που χρησιμοποιεί μαγεία για να στείλει το κορίτσι σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχει πραγματική αγάπη: στο Μανχάταν. Λίγο μετά την άφιξή της στη Νέα Υόρκη, η Giselle θα αναθεωρήσει τις απόψεις της για τη ζωή και τον έρωτα, ενώ θα γνωρίσει και έναν γοητευτικό δικηγόρο (Patrick Dempsey). Περισσότερες Πληροφορίες..

– Αυθεντικός Τίτλος:
Ψυχραιμία!
Αξιολόγηση: 5.25/10 Stars5.25/10 Stars5.25/10 Stars5.25/10 Stars5.25/10 Stars5.25/10 Stars (5.25/10)
· Πλοκή: Ένα 24ωρο από τη ζωή μερικών νέων ανθρώπων που προσπαθούν να να ξεφύγουν από τα προβλήματά τους. Οι ιστορίες τους συχνά διασταυρώνονται ενώ μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις προσπαθούν να βρουν μια ισορροπία. Όταν ξημερώσει τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο.Περισσότερες Πληροφορίες..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *