Ελληνική μουσική

Νέο μουσικό online πρόγραμμα στο διαδίκτυο από το mpGreek και το Mad

MAD TV - MPGREEK.COMΤο mpGreek, το μεγαλύτερο μουσικό δίκτυο για την ελληνική ψηφιακή ψυχαγωγία, και το Mad TV –το μοναδικό ελληνικό μουσικό κανάλι- εγκαινιάζουν το Mad mpGreek On-Demand, το πρώτο διαδικτυακό on-demand πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, που στοχεύει να προσφέρει την απόλυτη web εμπειρία γύρω από την ελληνική μουσική.  Η συνεργασία έχει ως αποτέλεσμα ένα δεκαπεντάλεπτο πρόγραμμα με μουσικά νέα και ειδήσεις σε video.

Το Mad mpGreek on Demand, διατίθεται δωρεάν στον χρήστη και οι πληροφορίες που περιλαμβάνει ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση. Το πρώτο διαδικτυακό on-demand πρόγραμμα περιλαμβάνει νέα video clip, αλλά και παλαιότερες classic επιτυχίες από το mpGreek, αλλά και όλες τις τελευταίες μουσικές εξελίξεις από τα  Mad News, τη Mad Agenda, και τις Mad συνεντεύξεις του Mad.

Θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε δωρεάν έναν λογαριασμό στο mpGreek

To Mad mpGreek on-Demand είναι ένα δικτυακό κανάλι υψηλής ποιότητας για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική μουσική σκηνή. Οι οn-demand λειτουργίες επιτρέπουν στο χρήστη να παρακολουθήσει ολόκληρο το διαδικτυακό πρόγραμμα ή ενότητές του, χρησιμοποιώντας τις επιλογές Instant Play, Fast Forward, Rewind και Go to Next Section.

To mpGreek και το Mad ανέπτυξαν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, φιλικό στο χειρισμό, το οποίο αυτόματα προτείνει το προηγούμενο ή το επόμενο επεισόδιο.

«To Internet έχει αλλάξει πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην πληροφόρηση – ο χρήστης του διαδικτύου θέλει να έχει πρόσβαση στην πληροφορία οποιαδήποτε στιγμή και από όπου το θελήσει», τόνισε ο Alex Κομπογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος του mpGreek και συνέχισε λέγοντας: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δημιουργήσαμε την υπηρεσία Mad mpGreek on-Demand από κοινού με το Mad και προσφέρουμε στους χρήστες αυτό που πιστεύουμε ως την απόλυτη online εμπειρία για την ελληνική μουσική”

«Το Mad προσπαθεί συνεχώς να αναπτύσσει νέες μουσικές υπηρεσίες με γνώμονα την αξιοποίηση όλων των μέσων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του κοινού, έτσι, λοιπόν, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κάναμε ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση δημιουργώντας τη νέα υπηρεσία Mad mpGreek on-Demand», δήλωσε ο Ανδρέας Μ. Κουρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Mad.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *