Επικαιρότητα

Οδοφράγματα στην Πάτρα λόγω επίσκεψης Κούγια

 

kougiasΣε πρόσωπο των ημερών τείνει να αναδειχθεί ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, με νέο πεδίο έκφρασης της έντασης, την πόλη της Πάτρας. Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση των ειδικών φρουρών, για την υπόθεση της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου, αγόρασε τις μισές μετοχές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Παναχαϊκής, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

 

Συνιδιοκτήτης είναι ο μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Κώστας Μακρής. 

Στις 23 Νοεμβρίου, ο κ. Κούγιας είχε σχεδόν προαναγγείλει την εξέλιξη αυτή, σε επίσκεψή του σε αγώνα της Παναχαϊκής, στο γήπεδο του Ταύρου. 

 

Η άφιξη του κ. Κούγια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με σκοπό να δώσει συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης, ξεσήκωσε εκατοντάδες πολίτες που κατευθύνθηκαν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, όπου έξω από αυτό σημειώθηκαν εντάσεις με την αστυνομία, όταν φοιτητές και οπαδοί της ομάδας, τον αποδοκίμασαν και πέταξαν πέτρες. 

 

Όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στο Στάδιο, απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και στη συνέχεια έστησαν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, στους οποίους έβαλαν φωτιά. Η συνέντευξη του Αλέξη Κούγια ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το θάνατο του 15χρονου, ο συνήγορος υπεράσπισης του ειδικού φρουρού έκανε λόγο για εξοστρακισμό της σφαίρας

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας επί σειρά ετών έχει αναλάβει την προεδρία αρκετών ποδοσφαιρικών σωματείων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *