Επικαιρότητα

Ψηφίστε Το Πιο Λαμπερό Πρόσωπο του 2007

Το 2006 οι επισκέπτες του Forthnet.gr επέλεξαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον προπονητή της Εθνικής Μπάσκετ της Ελλάδας. Στην καθιερωμένη εορταστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του πιο λαμπερού προσώπου της χρονιάς συμμετείχαν 7.983 άτομα.

Το 2005 σειρά είχε η Έλενα Παπαρίζου, η όμορφη μεταναστοπούλα από τη Σουηδία, που με το τραγούδι Number One, έβγαλε πρώτη την Ελλάδα στη Eurovision. Ψήφισαν 5.525.

Το 2004 οι επισκέπτες του Forthnet.gr επέλεξαν ως πρόσωπο της χρονιάς τον Ότο Ρεχάγκελ, τον Γερμανό προπονητή της εθνικής ποδοσφαίρου, ο οποίος οδήγησε το εθνικό μας συγκρότητα στο θρίαμβο του Euro 2004. Ψήφισαν 4.666.

Για το 2007 το Forthnet.gr ξεχώρισε 12 πρόσωπα από όλους τους χώρους: πολιτική, τέχνες, αθλητισμός, οικονομία, μίντια.

Δείτε τα, διαβάστε τα κατορθώματά τους και ψηφίστε το Πρόσωπο του 2007.

Αλαβάνος Αλέκος / πολιτικός
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε και έβαλε το κόμμα του στη Βουλή με ένα πολύ καλό ποσοστό. Ο ίδιος δεν φοβήθηκε να βάλει υποψηφιότητα σε μία, αμφίβολη για την εκλογή του, περιοχή και αφού το όλο εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία αποφάσισε να δώσει τόπο στη νέα γενιά δηλώνοντας πως δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για την ηγεσία του Συνασπισμού.

Γουργουράκης Δημήτριος / πρόεδρος Αρχής
Ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μαζί με άλλα πέντε μέλη της Αρχής παραιτήθηκαν, μετά τη διαπίστωση ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε τις κάμερες κυκλοφορίας για να μαγνητοσκοπήσει την πορεία του Πολυτεχνείου. Η αστυνομία χρησιμοποίησε τις κάμερες παρά τις επίμονες προειδοποιήσεις τις Αρχής να μην προχωρήσει σε τέτοιο μέτρο.

Δασκαλόπουλος Δημήτρης / επιχειρηματίας
Ο πρόεδρος της Vivartia πραγματοποίησε το deal της χρονιάς με την Marfin Investment Group (MIG). Τώρα αγωνίζεταο από ένα άλλο πόστο, αυτό του προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών.

Δεβετζή Χρυσοπηγή / αθλήτρια
Η αργυρή ολυμπιονίκης βραβεύτηκε ως η καλύτερη αθλήτρια του 2007 από την Ένωση φίλων κλασσικού αθλητισμού. Η 32χρονη ολυμπιονίκης θεωρείται από τις μεγαλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών στο μήκος καθώς κατέχει την 3η καλύτερη επίδοση του κόσμου στο τριπλούν με 15,32 μέτρα.

Καραμανλής Κώστας / πολιτικός
Ο νικητής των εκλογών για το 2007 και για δεύτερη φορά πρωθυπουργός άρχισε τη νέα τετραετία του, με σημαντικές μεταρυθμίσεις, όπως το ασφαλιστικό και οι αλλαγές στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Λαζόπουλος Λάκης / ηθοποιός
Του ανήκει η τηλεοπτική χρονιά. Ο δημιουργός των Δέκα Μικρών Μήτσων, δίνει φέτος τον καλύτερό του εαυτό στην σατυρική του εκπομπή “Αλ τσαντίρ νιους”, ενώ έκανε ένα πέρασμα και από την ταινία που έσπασε τα ελληνικά ταμεία, το «El Greco» του Γιάννη Σμαραγδή.

Παπανδρέου Γιώργος / πολιτικός
Έχασε τις εκλογές, αλλά κέρδισε το ΠΑΣΟΚ! Μετά την ήττα στις φετινές εκλογές αμφισβητήθηκε έντονα, κυρίως από τον βασικό του αντίπαλο, Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι εκλογές για την προεδρεία του κόμματος τον ανέδειξαν ως αδιαφιλονίκητο αρχηγό του κόμματος που ίδρυσε ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου.

Ρεπούση Μαρία / ιστορικός
Η συγγραφέας του περιβόητου βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ’ δημοτικού, που κόστισε τη βουλευτική έδρα στην Μαριέττα Γιαννάκου. Η κ. Ρεπούση, που δέχτηκε σοβαρές επικρίσεις για τον τρόπο που παρουσίαζε κάποια ιστορικά γεγονότα όπως η καταστροφή της Σμύρνης, χαρακτήρισε «πολιτικό ολίσθημα» την απόσυρση της διορθωμένης έκδοσης από τον νυν υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ρεχάγκελ Ότο / προπονητής
Ο προπονητής με τις περισσότερες παρουσίες στον πάγκο της Εθνικής, κατάφερε και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για την ομάδα του στο Euro 2008. Τώρα όλοι οι Έλληνες αναμένουν να ζήσουν στιγμές Euro 2004.

Ριβάλντο / ποδοσφαιριστής
Θέμα μεγάλο το καλοκαίρι η μη ανανέωση του συμβολαίου του από τον Ολυμπιακό. Ο μεγάλος Ρίμπο πικράθηκε και δήλωσε ότι τον εξαπάτησε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Πήγε στην ΑΕΚ και από τότε δείχνει ξανανιωμένος κάνοντας θαύματα για τους κιτρινόμαυρους.

Σουρούνης Αντώνης / συγγραφέας
Ο συγγραφέας του βιβλίου «Το μονοπάτι στη θάλασσα» κέρδισε ένα «μήλο»… Του απονεμήθηκε το βραβείο καλύτερου μυθιστορήματος από το λογοτεχνικό περιοδικό “Να ένα μήλο”.

Φυντανίδης Σεραφείμ / δημοσιογράφος
Κατέχει τον τίτλο του μακροβιότερου διευθυντή ημερήσιας εφημερίδας στην Ελλάδα. Ο δημοσιογράφος που άλλαξε τα δεδομένα στο τύπο, παραιτήθηκε ύστερα από πολυετή θητεία στην Ελευθεροτυπία, λόγω διαφωνίας με την ιδιοκτησία της. Τώρα παρουσιάζει εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *