Επικαιρότητα

Ορεστιάδα:Βρέθηκαν νεκρά τα δύο αδελφάκια

Τραγική τροπή πήρε το θρίλερ της εξαφάνισης των δύο μικρών αδελφών, έξι και οκτώ ετών, Αϊχάν και Αχμέττα τα οποία είχαν εξαφανιστεί από την Ορεστιάδα εδώ και μέρες. Τα δύο αδελφάκια βρέθηκαν νεκρά στις 6:10 το απόγευμα σε ακατοίκητη οικοδομή στην Ορεστιάδα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα οι γονείς και ένας ακόμα άνδρας, με την κατηγορία της αγοραπωλησίας ενώ αναζητείται και μία γυναίκα. Ολοκληρώθηκε η νεκροψία των δύο μικρών αδελφών. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ίχνη εξωτερικών κακώσεων στα σώματα των δύο παιδιών και τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο Παρασκευή.

Ο 8χρονος Αμέτ και ο 7χρονος αδελφός του Αϊχάν βρέθηκαν νεκροί μέσα σε θάλαμο ασανσέρ, που είχε σταματήσει μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου ορόφου, από υπάλληλο καταστήματος καλλυντικών που λειτουργεί στο ισόγειο και ενοχλήθηκε από την δυσοσμία που υπήρχε στο χώρο της οικοδομής. Η υπάλληλος είδε ότι μέσα στο θάλαμο του ασανσέρ υπήρχαν δυο μικρά ημίγυμνα μικρά αγόρια νεκρά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο χώρο κατέφθασαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας κ. Γιώργος Σαλαμάγκας, η Εισαγγελέας, ο ιατροδικαστής κ. Παύλος Παυλίδης και η σήμανση, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε.

Από την νεκροψία που έγινε από τον ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά δεν έφεραν εξωτερικές κακώσεις, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν από την νεκροτομή που θα γίνει τις επόμενες ώρες. Στην οικοδομή που βρέθηκαν τα δύο παιδιά, παρόλο που δεν κατοικείται, το ασανσέρ βρισκόταν σε λειτουργία.

Οι Αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα χωρίς να αποκλείουν την περίπτωση του ατυχήματος. Δηλαδή τα δύο παιδιά να μπήκαν στην ακατοίκητη οικοδομή για να παίξουν και να εγκλωβίστηκαν στο θάλαμο του ασανσέρ. Οι απαντήσεις ωστόσο θα δοθούν από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και από την διενέργεια της νεκροτομής.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *