Αθλητικά

Ο Ντέμης στηρίζει Δώνη

Οι παίκτες της ΑΕΚ που βρέθηκαν στους Θρακομακεδόνες, καθυστέρησαν περίπου 40 λεπτά να φύγουν από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Τόσο κράτησε η ομιλία του Ντέμη Νικολαϊδη, που μετά το τέλος του σημερινού χαλαρού προγράμματος, έθεσε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους και ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Γιώργο Δώνη.

“Πετάξατε με την Λάρισα το πρώτο ημίχρονο και με τον Θρασύβουλο το δεύτερο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει δικαιολογία, όπως ότι δεν χρειάζεται προπονητής για να κρατήσετε τρία γκολ απέναντι σε μία αδύναμη ομάδα. Αυτό που έγινε χθες δεν μπορώ να το καταλάβω. Μην πιστεύετε ότι θα υπάρξει θέμα προπονητή. Δεν απολύω προπονητές. Μπορεί να φύγουν δέκα από εσάς όχι όμως και ο προπονητής”, είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και σε έντονο ύφος πρόσθεσε: “Όποιος έχει ψυχολογικό πρόβλημα και δεν αντέχει την πίεση δεν κάνει για την ΑΕΚ. Βλέπατε τον Θρασύβουλο να παίζει μόνος του και δεν αντιδράσατε καθόλου. Το πρόβλημά σας είναι στην καρδιά και την νοοτροπία. Θα κάνουμε μία συμφωνία. Θα δίνετε το 100% των δυνάμεων σας, όποιος δεν το κάνει, εσείς θα τον απομονώνετε κι εγώ θα τον διώξω. Την κακή απόδοση σε ένα παιχνίδι μπορώ να την δεχθώ. Όποιος όμως, αδιαφορήσει σε δύο παιχνίδια θα τον διώξω τον Γενάρη”.

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε για το χθεσινό ματς με τον Θρασύβουλο: “Πέρασα την χειρότερη νύχτα της ζωής μου. Όλη η Ελλάδα με βρίζει κι έχω γίνει ρεζίλι”.

Οι παίκτες, από την πλευρά τους, συμφώνησαν πως το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης βαραίνει τους ίδιους και όχι τον προπονητή τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Νικολαϊδη, κατέθεσαν την άποψή τους τουλάχιστον 8-9 ποδοσφαιριστές.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *