Αθλητικά

Πωλείται η Λίβερπουλ σε τιμή…

Έτοιμοι να πουλήσουν τη Λίβερπουλ είναι οι δύο Αμερικανοί ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας, Χικς και Τζιλέτ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα «αφεντικά» των «κόκκινων» προετοιμάζονται να πουλήσουν τις μετοχές τους σε μία κοινοπραξία, την «Dubai International Capital» την οποία ελέγχει η κυβέρνηση του Ντουμπάι.
Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε και η συγκεκριμένη εταιρεία, με σχετικές δηλώσεις από τον εκτελεστικό διευθυντή της, Σαμίρ Αλ Ανσαρί: «Δεν είναι μυστικό πως βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες. Δεν είναι, όμως, ότι πιο εύκολο, καθώς τη δεδομένη στιγμή οι απαιτήσεις τους κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας».

Κατά τους «Times», πάντως, η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος της εφετινής περιόδου. Ο Χικς φαίνεται πως ενδιαφέρεται να έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία για την παραχώρηση του πακέτου των μετοχών του λίγο μετά τα μέσα Μαρτίου, ενώ αντίθετα οι διαπραγματεύσεις με τον Τζιλέτ μάλλον θα καθυστερήσουν περισσότερο.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *