Επικαιρότητα

Σε πύρινο κλοιό Πόρτο Γερμενό – Κάρυστος , προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

fotia_parnithaΣε εξέλιξη βρίσκονται πύρινα μέτωπα και στην υπόλοιπη χώρα, με μία από τις σημαντικότερες αυτήν στηΛιβαδόστρα Βοιωτίας προς Άγιο Βασίλειο και Πόρτο Γερμενό που καίει δασική περιοχή. Μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8 ο Δήμαρχος Βιλλίων Παναγιώτης Ρουσσης ανέφερε ότι η φωτιά μαίνεται, ο άνεμος είναι πολύ ισχυρός και δεν μπορούν να επιχειρήσουν αεροσκάφη. Όπως πρόσθεσε, ηφωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στο Πόρτο Γερμενό και οι αρχές είναι σε επιφυλακή και αν χρειαστεί θα γίνει εκκένωση.

Μέτωπα σε Κάρυστο, Σκύρο και Ζάκυνθο

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η φωτιά στην Κάρυστο, στις περιοχές Μετόχι και Αητός.

Παραπόνα ότι όλο το βάρος ρίχνεται στην Αττική, και έκκληση να σταλούν εναέρια μέσα στη Κάρυστο, έκανε μέσω της ΝΕΤ 105,8 ο Δήμαρχος Σπυρος Πλατυμέσης.

“Γίνονται ρίψεις από εναέρια μέσα, απάντησε ο νομάρχης Εύβοιας Θανάσης Μπουραντας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμη πυρκαγιές στις τοποθεσίες Ασπούς και Αχέρουνες της Σκύρου, καθώς και στις Μαριές και το Στρογγυλό Ζακύνθου.

dehΣυνεργεία για την αποκατάσταση των ζημιών στην ηλεκτροδότηση βρίσκονται στις περιοχές Βαρνάβα,ΡοδόποληςΔιονύσουΠεντέληςΓραμματικού,ΚαλετζίουΒρανά και Σουλίου.
Το πρωί, ήταν εκτός λειτουργίας 62 υποσταθμοί μέσης τάσης στην Αττική – και τμήματα 7 γραμμών μέσης τάσης. Συνολικά, επί το έργο αποκατάστασης των ζημιών βρίσκονται 70 συνεργεία με 230 τεχνικούς. Σημαντικά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση υπάρχουν και στην Κάρυστο.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *