Αθλητικά

Στην Αθήνα φτάνει η Ολυμπιακή Φλόγα

Στην Αττική, από τον Τύμβο Μαραθώνα έως την Ακρόπολη, θα ταξιδέψει σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα, συνεχίζοντας τη διαδρομή μέχρι το Πεκίνο. Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων ισχύουν σταδιακά από αυτή την ώρα.

Η διαδρομή της Φλόγας από τον Μαραθώνα ως την Ακρόπολη θα είναι: Τύμβος Μαραθώνα, Λ. Μαραθώνος, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Λ. Μαραθώνος, έξοδος Ανθούσας (προς Ελευσίνα), Αττική Οδός, έξοδος 10, Πεύκη (Πλαπούτα-Βύρωνας-Χρυσοστόμου Σμύρνης-Ρήγα Φεραίου-Ελ.Βενιζέλου-Βύρωνος), Μαρίνου Αντύπα, Σπύρου Λούη, Λ. Κηφισιάς, Λ. Αλεξάνδρας, Μαυρομματαίων, αναστροφή στον Πανελλήνιο, Λ. Αλεξάνδρας, Βασ. Σοφίας, Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Από την Ακρόπολη έως το Καλλιμάρμαρο, η Φλόγα θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή: Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Βασ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου.

Οι λαμπαδηδρόμοι που θα τρέξουν είναι με τη σειρά: Βασίλης Γκούμας, Μάρκος Σπυριδωνίδης, Θεοδώρα Πασαλίδου, Βάσω Καραντάσιου, Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης με τον παραολυμπιονίκη Αθανάσιο Μπαράκα, Βασίλης Κικίλιας, και θα καλύψουν την απόσταση από το άγαλμα του Δρομέα στη Βασ. Σοφίας έως τη Βουλή.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *