Αθλητικά

Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-4 (videos)

Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στην Κέρκυρα με… διοργανωτή τον Μάρκο Πάντελιτς που πέτυχε όλα τα γκολ στο τελικό 4-0. Η ανασκόπηση, που κρίθηκε το ματς, τα στατιστικά και video με τα highlights της αναμέτρησης.

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xmwxip_kyyyyyy-yyyyyyyyyy-0-4-goals_sport[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’κερκυρα ολυμπιακος’ resultsPerPage=”6″ hqThumbs=”true”]

Ο άδικος αποκλεισμός από το Champions League δεν φάνηκε να επηρεάζει αρνητικά τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, που όπως φάνηκε αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο και ξέσπασαν πάνω στην άτυχη Κέρκυρα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν με κεκτημένη ταχύτητα από το ματς της Τρίτης, όμως οι αλλαγές στην ενδεκάδα ήταν αρκετές (και αναγκαστικές) και αποδεικνύουν πως ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις στον πάγκο, που μπορούν να βγάλουν εξίσου καλά τα… κάστανα από τη φωτιά.

Ίσως το μάθημα της Τρίπολης έγινε μάθημα στους Πρωταθλητές Ελλάδας που δεν αστειεύτηκαν λεπτό και από τα πρώτα δευτερόλεπτα έδειξαν πως θα νικήσουν όπως και να έχει. Στην πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τόσο δυνατά, παθιασμένα και αποφασισμένα που το ματς είχε κριθεί πριν από τη σέντρα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς, που πήρε το όπλο του και δεν έλεγε να το αφήσει ήσυχο. Ο Σέρβος επιθετικός… πυροβόλησε τέσσερις φορές τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και διαμόρφωσε το τελικό 4-0, δείχνοντας πως είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Αυτά τα παιχνίδια είναι ό,τι πρέπει για τον Μάρκο, καθώς ξέρει να τα καθαρίζει, εκμεταλλευόμενος κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Εξαιρετικός ήταν επίσης και ο Μέγιερι που κράτησε το μηδέν στην εστία του με εκπληκτικές επεμβάσεις όταν χρειάστηκε, αλλά και οι Μιραλάς (έβγαλε δύο ασίστ), Φετφατζίδης (ιδιαίτερα κινητικός), ενώ πολύ καλό ντεμπούτο στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο Τάσος Παπάζογλου, που έδειξε πως έχει μέλλον στην ομάδα του Πειραιά.

Με τη τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, έχοντας έναν αγώνα παραπάνω από τον τρίτο Παναθηναϊκό (έχει 1 βαθμό λιγότερο) και ένα ματς λιγότερο από την ΑΕΚ που είναι στο +1…[http://www.sport24.gr]

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός, που πέρασε σαν σίφουνας από την Κέρκυρα κερδίζοντας 4-0 την τοπική ομάδα. Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς, που με σχεδόν απόλυτη ευστοχία σημείωσε όλα τα γκολ της ομάδας του (!) και έφτασε τα οκτώ σε εφτά ματς, πιάνοντας τον Τζιμπούρ. Η ομάδα του Βαλβέρδε, που έπαιξε με πολλές απουσίες, καθάρισε ουσιαστικά από το πρώτο μισάωρο και στη συνέχεια έκανε διαχείριση δυνάμεων, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει. Οι ερυθρόλευκοι πλέον βρίσκονται στη δεύτερη θέση, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από την ΑΕΚ (έχει αγώνα περισσότερο) και έναν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό (έχει ένα ματς λιγότερο). Απογοήτευσε η ομάδα του Χάβι Γκράθια, που είχε ευκαιρίες, αλλά έπεσε στον εξαιρετικό Μέγερι, ενώ παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις έξι βαθμούς. Με πολλά λάθη το διαιτητικό τρίο σε ένα εύκολο ματς (Δασκαλόπουλος, Γεωργιάδης και Σταθόπουλος).

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το παιχνίδι καθάρισε τους τρεις βαθμούς στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός, τον οποίο ο Βαλβέρδε παρέταξε με πειραματική 11άδα (Παπάζογλου στόπερ, Τοροσίδης αριστερό μπακ). Με τον Μάρκο Πάντελιτς να δείχνει πόσο δεινός σκόρερ είναι και να σημειώνει τρία τέρματα (από μία ασίστ Φετφατζίδης, Τοροσίδης και Μιραλάς), οι ερυθρόλευκοι κέρδιζαν σε ρυθμούς… ρελαντί 3-0 στο μισάωρο, ενώ είχαν χαμένο πέναλτι με τον Μιραλάς (το κέρδισε ο Μοντέστο από τον Μίχο, αλλά απόκρουσε ο Γκαλίνοβιτς) και τουλάχιστον ακόμα δύο σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους με Φετφατζίδη και Μιραλάς.

Στοπ σε Μιραλάς από τη βούλα, μεγάλη απόκρουση ο Μέγερι
Οι γηπεδούχοι, τους οποίους έκοψε τρεις φορές με λάθος υπόδειξη οφσάιντ ο βοηθός Σταθόπουλος, μπήκαν πολύ χαλαρά στο παιχνίδι και άρχισαν να αντιδρούν μετά το 24′ και το πέναλτι, το οποίο είναι αμφισβητούμενο. Ο Μέγερι στο 25′ πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε πλασέ του Ιωάννου (στην ίδια φάση η Κέρκυρα ζητάει χέρι-πέναλτι του Μοντέστο) και κράτησε το 2-0, ενώ οι κερκυραίοι, που είχαν μεγάλα κενά στην άμυνά τους, είχαν μία ακόμα σημαντική ευκαιρία στο 34′ με τον Μοντέστο να απομακρύνει το σουτ του Αγρίτη πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=113652#ixzz1gG68A4C0

Η ομάδα μας επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της Κέρκυρας στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας με 4-0 της Κέρκυρας στον αγώνα που διεξήχθει στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague.

Τα γκολ για την ομάδα μας τα σημείωσε όλα ο Μάρκο Πάντελιτς (10′,18′,29′,63′).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Κοντοδήμος (21’ Μίχος), Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Χαμπλ (46’ Τσίγκας), Οσμαν, Γραμμόζης, Αγρίτης, Καλαντζής (62’ Γιάντσης), Ιωάννου.

Αλλαγές: Αναστασόπουλος, Βέντζελ, Μαζνόφ, Λόβιν.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Ορμπάιθ (55’ Χαβίτο), Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν (59’ Μόνχε), Μιραλάς (66’ Ποτουρίδης), Πάντελιτς…[http://www.olympiacos.org]

Αλλαγές: Κοστάντσο, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Παπαδόπουλος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *